Adventstiden nærmer seg, og mange liker å gi bort noen små overraskelser frem mot jul. Vi har plukket ut noen av våre favoritter i den rimelige prisklassen – her er 24 nyttige adventsgavetips vi tror enhver friluftsnisse vil like.  

1. REVIR KAFFEBØNNER, 99 KR

Organisk kaffe fra gården Santa Rita-Huila i Colombia. Levert og brent av Su Casa i Larkollen. Bærekraftig kaffe for jorda og bondens skyld. Hele bønner, 250 g. Smak av sjokolade og appelsin, syrlighet – søt ettersmak. 

SJEKK UT

 

2. COLLAPSIBLE COFFEE DRIPPER, 199 KR

Vår bestselgende dripper gjør det enkelt å lage god kaffe både hjemme og på tur! 

SJEKK UT

 

3. REVIR EMALJEKOPP (WOLVES), 349 KR

«Wolves don't lose sleep over the opinions of sheep»
Revirs egen emaljekopp er håndlaget i Spania og tåler direkte ild, kan stå rett på kokeplata, brenneren eller i bålet. Vi har laget et begrenset opplag av det nåværende designet, fremover vil det komme nye design, også de i begrensede opplag.

SJEKK UT

 

4. KUPILKA TENNSTÅL, 169 KR

Den prisvinnende tennstålen FireSteel 8 fra Kupilka lager store gnister opptil 3000˚C som gjør det enkelt å tenne opp i fuktig værforhold. Dette er vår storfavoritt, og instruktørene våre på Revir Bushcraft sverger til disse.

SJEKK UT

 

5. MSR ALPINE SALT & PEPPER SHAKER, 120 KR

BPA-fri beholder med vanntett lokk for oppbevaring av krydder.

SJEKK UT

 

6. EAGLE PRODUCTS KRAFTIG MINIGASSBRENNER, 329 KR

En superenkel, liten, veldig lett og effektiv gassbrenner som får plass i lomma (den er sammenleggbar). Selv om den veier lite har den høy effekt og et stabilt brennhode.  

SJEKK UT

 

7. THERM-A-REST INSTANT FIELD REPAIR KIT, 199 KR

Dette kittet er smart å ha med på enhver tur i tilfelle DU skulle få hull. Da kan du enkelt fikse liggeunderlaget på farten og turen er reddet! 

SJEKK UT

 

8. REVIR X NALGENE – 1L VID FLASKE, 249 KR

En ekte klassiker av en turflaske! Denne tåler det meste og er en av våre favorittprodukter! Denne flasken er laget i Tritan-materiale, som er fritt for BPA. Meget solid, setter ikke smak eller lukt, tåler ekstreme temperaturer og kan vaskes i oppvaskmaskin (må ikke ligge mot varme-element). 1 liter med vid åpning.

SJEKK UT

 

9. STANCE ADVENTURE TALUS TUR- OG FRITIDSSOKK, 349 KR

Mange mener at Stance lager de beste sokkene på markedet, og flere av oss som jobber på Revir er enige i denne påstanden. Optimal komfort, vedvarende passform, fantastisk slitestyrke, kjempegod temperaturregulering, meget god odørkontroll og flott design er årsakene til at outdoor-serien fra Stance har blitt en vinner hos oss, både på jobb og i felt.

SJEKK UT

 

10. ARS TURSAG, 349 KR

ARS Folding Saw er en høykvalitetssag fra ARS i Japan. En sammenleggbar og utrolig effektiv tursag for ferskt trevirke. Bladet er et dobbeltherdet og buet sagblad. Skaftet er gummibelagt for optimalt grep. Ekstremt effektiv tur-, hytte- og hagesag!

SJEKK UT

 

11. BLÅSERØR TIL BÅL OG BBQ, 49 KR

Lite teleskopisk blåserør i rustfritt stål til bål, hobo stove og piknikgriller.
Er du lei av svidde øyebryn og øyevipper når du skal blåse liv i bålet er denne lille dingsen er helt genial!

SJEKK UT

 

12. REVIRS VARMEFLASKE MED ULLTREKK, 349 KR

Dette er en genial turkamerat på kalde dager, i perfekt størrelse for turbruk. Putt den inn i dunjakka på kalde kvelder ved bålet, eller ha den i soveposen som en ekstra varmepute når nettene blir kalde. Trekkene er av ull. 0,6 liter.

SJEKK UT

 

13. NORDMARKA – EN FISKEHISTORIE, AV LARS NILSSEN, 200 KR

Er en du kjenner over middels interessert i fiske? Da er denne lille boka et godt tips, særlig om de har et forhold til Nordmarka. I samarbeid med Maridalens venner og OFA skriver Lars Nilssen lettbeint om Nordmarkas historie når det kommer til fiske; alt fra hvordan isbreene har formet landskapet, hvordan artene har oppstått i vannene og gamle fiskefangstmetoder til moderne tider ispedd faktavsnitt... og selvfølgelig de gode skrønene og fortellingene om storfisk.

SJEKK UT

 

14. TOVA ULLSÅLER, 99 KR

Disse er laget i 100% merino og kan klippes til for perfekt passform.

SJEKK UT

 

15. AMUNDSEN NORGESREIMA 2-PACK, 199 KR

Klassikeren Norgesreima fra Amundsen Sports! Denne kan brukes til alt: holde teltstenger eller ski sammen, feste utstyr til pulk eller sekk eller som stramming/tauverke til tarp, presenning eller annet fiksfakseri. Et hendig multibånd som er smart å ha med seg, uansett type tur!

SJEKK UT

 

16. TOVA SITTEUNDERLAG I ULL, 349 KR

Liggeunderlagene fra Tova er tovet av 100 % merinoull og stanset til sirkel, 40 cm i diameter. Den gir god sittekomfort og lunhet på harde og kalde stoler. På glatte underlag anbefales antisklimatte som tilbehør. 

SJEKK UT

 

17. SKAU MORGENSTUND – HONNING 300G, 99 KR

Skau Morgenstund er skogshonning fra Skrukkelia som ligger langt inni den nord-akershuske granskauen. I år har biene sanket nektar fra villbringebær, blåbær, kløver, selje, løvetann, geitrams og andre villblomster samt honningdugg. 

SJEKK UT

 

18. INNMARK ULLSÅLE, 99 KR

Innmark er en innleggsåle i 100 % ren norsk saueull. Denne ullsålen er ca 4 mm tykk, og passer i de fleste vanlige sko og støvler. Den kan klippes til og tåler vask på 40 grader.

SJEKK UT

 

19. FIREPOT – LANGTIDSKOKT KJØTTGRYTE, 88 KR

Langtidskokt kjøttgryte med potet, gulerøtter og selleri. Denne retten er laget med næringsrik perlebygg med en nøtteaktig smak, noe som også gir dette måltidet en naturlig konsistens.

SJEKK UT

 

20. REVIRS FLUEBOKS, 99 KR

Som vi allerede har tipset om, for observante følgere – kan denne fiffige flueboksen også fylles med 24 utvalgte fluer – som en helt enestående adventskalender. Om få dager vil denne «adventsboksen» også finnes som et eget produkt i vår nettbutikk, så følg med. 

SJEKK UT

 

21. REVIRS RAGGEN – ULLSOKKER, 159 KR

Revirs ullragger laget av norsk lammeull i samarbeid med Bråtens fabrikker.
80 % norsk lammeull
18 % polyamid for økt slitestyrke
2 % elastan for elastisitet og komfort

SJEKK UT

 

22. AMUNDSEN NORGESREIMA BELTE 110CM, 199 KR

En klassiker fra Amundsen Sports! Dette beltet har mange i Norge et kjært forhold til. Det kan brukes til alt fra å stroppe fast utstyr til sekken eller pulken, komprimere telt eller sovepose eller som stroppesystem til annet pikkpakk.

SJEKK UT

 

23. NORSKE TILSTANDER (POCKET), AV LARS LENTH, 179 KR

Familiedrama, rasisme, vindmøller og et forblåst hjørne på Stadlandet – Lars Lenth er tilbake med et samfunnsengasjert eventyr om norske tilstander.

SJEKK UT

 

24. BURTON – THE THROWBACK, POWSURF, 1590 KR

Ok, så kanskje vi drar på litt ekstra her, men 24. desember er jo tross alt julaften? Throwback fra Burton er laget for å surfe på løssnøen, akkurat slik pionerene startet med brettkjøring! Lavterskel moro for alle aldre og kunnskapsnivå. 

SJEKK UT


HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
FILSON I OVER 120 ÅR
FILSON I OVER 120 ÅR

De lager klær, bagasje og annet utstyr i ubestridelig kvalitet og med en stil som vi er begeistret for. Kan vi kalle det sofistikert redneck? Ikke godt å si, men dette er bra greier.

Les mer
Iron & Resin – Skapt for ekte eventyr
Iron & Resin – Skapt for ekte eventyr

Born in a small, Southern California, blue-collar beach town, graced with world class point breaks and seaside racetracks, where ghosts of a once towering oil industry still linger in the shadows...

Les mer