REVIRPROFIL #1 - MAGNUS AUNAN JØRGENSEN

REVIRPROFIL #1 - MAGNUS AUNAN JØRGENSEN

Vi vil i løpet av sensommeren og høsten presentere flokken, teamet, folka bak og omkring Revirprosjektet. Først ut er Magnus Aunan Jørgensen.

ANBEFALT 
Magnus snublet inn dørene på Revir sommeren 2017 etter en anbefaling fra en av våre leverandører. - Han her bør dere snakke med, sa hun. Det gikk ikke lang tid før vi lurte på hvordan vi hadde klart oss uten ham.

Nyter utsikten fra en topp i Romsdalen. Magnus tilbrakte hele påsken 2018 i en lavvo i Romsdalen for å gå toppturer med splitboard. Foto: Anders Haglund

Med mangeårig bakgrunn som instruktør innen klatring, snowboarding og alpint, kombinert med en bachelor i organisasjon og ledelse, og en brennende interesse for friluftsliv, topptur, splitboarding, terrengsykling og all anna utendørsmoro gled han sømløst inn i Reviret fra første dag.

SPLITTET PERSONLIGHET
Gjennom fjorårets vinter klarte vi å posisjonere oss som en kredibel aktør innen splitboarding, dette kan i sto grad tilskrives Magnus. Vi andre er, i all beskjedenhet, anstendige snowboardere med høy brettkompetanse, men kan ikke skilte med tilsvarende antall dager på splittet brett som unge Aunan Jørgensen. Han er ute og tråkker fra den første snøen om høsten, til siste anstendige linje er satt, midt på sommeren. Med kompromissløst kritisk blikk har han gjennomgått, og testet det aller meste av splitboard-utstyret vi tilbyr, og det er umulig å få ham til å selge noe han ikke kan stå 110% inne for. Når folk skal ha seg brettutstyr til 10-20.000,- spenn synes vi de fortjener den best mulige oppfølgingen, det får man om man booker time hos Magnus.

Bindinglaus moro. Foto: Anders Haglund

TILBAKELENT, MED TRIVSEL I FOKUS
Resten av året er det nok klatringen som tar mest tid, og han kan treffes på Oslo klatresenter, der han er instruktør. I tillegg er han ute på alt mulig annet under åpen himmel, der turutstyret blir testet til yttergrensene. Men, også til tilbakelent kos og trivselsfokus. Vi spurte magnus hva som var hans fem favorittprodukter fra Revir og to av dem er relatert til kaffe.

KOMPROMISSLØS TESTER
Av annet stash han har testet i det siste ville han gjerne fremheve: Wintersticks Wescott 160 splitboard i kombinasjon med Union Expedition bindinger. En perfekt combo for de beste dagene. Innerst på kroppen har Northern Playgrounds ullundertøy (bestefartrøye/ziplongs/skisokk) fått kjørt seg. For ikke å snakke om den usedvanlig komfortable outdoor-linjen til sokkemerket Stance. I sensommer er det bl.a. Klättermusens resirkulerte ullgenser Skoll og Cruds Gjöra-hansker som skal hard-testes.

MAGNUS FJELLKLATRING

Magnus på toppen av Bladet på Sunnmøre. Foto: Dagfinn Engemoen


TURTIPS FOR SENSOMMERN OG HØSTEN

Vi spurte på tampen om han hadde noe turtips, nå som strandlivet går mot slutten og vi skal nyte høsten i litt mer crispy fjell-luft.

- Det er så mye å velge mellom i Norge, så dette er nesten umulig. Sett av 1-2 uker (eller mer, jo mer tid jo bedre), pakk sekken, begynn et sted i øst (gjerne på andre siden av grensen) og beveg deg vestover! Da vil du oppdage hvor utrolige kontraster vi har her i Norge. Jeg gikk Norge på tvers på det bredeste i 2014, og det er en tur jeg sterkt kan anbefale! Nærmest ufarlig, dekning nesten overalt, kan følge merkede stier (ut.no), og masse hytter underveis hvis man vil sove inne nå og da.

MAGNUS FJELLKLATRING
På klatretur opp Mohns Topp i Molladalen. Foto: Dagfinn Engemoen


MAGNUS KAN IKKE EN DRITT OM FISKING
Vi på Revir har delvis overlappende, men også svært ulike kompetanseområder. Vi kan ikke alt om alt, og later heller ikke som om vi er eksperter der vi åpenbart ikke er det. Vi ønsker at våre kunder skal kunne snakke med den av oss som best kan hjelpe med akkurat det vedkommende trenger hjelp til. Det er altså liten vits å snakke med Magnus om fluefiske, men lurer du på noe knyttet til topptur, splitboarding, klatring eller generelt friluftsliv så er han den rette.

Han har også akkurat tatt Jegerprøven, og ingen er jo mer eksperter enn de som akkurat har lært noe nytt.

MAGNUS PER SOLLERMAN

Magnus på kurs med Revir Bushcraft i sommar, fotografert av Per Sollerman.

 

MAGNUS ANBEFALER
Vi har satt sammen en liten kolleksjon produkter basert på Magnus´ anbefalinger. Dette er stæsj som funker og som unge Aunan Jørgensen går god for. Noe er dessverre utsolgt, men alt er på vei inn igjen. 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer
Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer