Vi har åpnet ny butikk i Hegdehaugsveien!

0

Kurven din er tom

Utstyr
 • Revir's eget

 • Gavekort

 • klær
 • Revir's eget

 • 2

  Det har nå gått to år siden vi oppdaget Norlender – tekstilfabrikken på Osterøy, som produserer klær av norsk ull og garn. Vi har solgt et utvalg strikkegensere på Revir siden da, og i den forbindelse skrev vi en liten sak om Norlenders historie, som du kan lese her.

  REVIR X NORLENDER – VÅR EGEN KOLLEKSJON
  Det er ikke til å stikke under en stol at vi er spesielt begeistret for ullgensere her på Revir. Og ekstra stas er det med norsk ull og norsk produksjon. Norlender bruker hovedsaklig norsk ull i sine klær, ca 70%. Det meste kommer fra Sandnes Garn, men noe, for eksempel den eksklusive ulla fra Norsk Spelsau, kommer også fra Hillesvåg Ullvarefabrikk på andre siden av Fjorden fra Osterøy. Da snakker vi kortreist produksjon. Vi spurte rett og slett Norlender om de kunne tenke seg å lage et utvalg gensere for Revir – i vår egne farger. Og nå kan vi endelig vise frem godsakene. 

  SJEKK NORLENDERUTVALGET VÅRT HER

  Islender brun/beige, Bodil (170 cm høy) har størrelse medium. Passer også til de med litt rundere mage etter ferien. 

  HØSTFARGER
  Vi gikk, kanskje ikke så overraskende, for to nøye utvalgte farger som går igjen i Revir-sortimentet. Olivengrønn og okergul – eller høstfarger, om du vil. Vi liker å gå litt i ett med naturen. Garnet i Revir X Norlender-genserene er spesialfarget etter våre fargeprøver. 

  Islender grønn/beige, Lise (165 cm høy) har størrelse small.

  ISLENDER – TO VERSJONER
  Modellen er den tradisjonelle islenderen, brukt av norske fiskere i generasjoner. Disse kommer i fire varianter, to med beige lus, og to ensfargede.
  Foreløpig har vi kun tatt inn ett parti av disse fire genserne, men hvis de slår an hos dere der ute, kjører vi nok på med ny produksjon.

  Islender grønn. Ivar (190 cm høy) har størrelse large.

  Islender brun. Bodil (170 cm høy) har størrelse medium.