Siden oppstarten i 2016 har Revir hatt kontinuerlig vekst. Å kunne opprettholde denne utviklingen fordrer god finansiering. Vi gjennomfører nå en lukket emisjon og styrke egenkapitalen. Målet er å hente ca. tre millioner kroner i frisk kapital for å raffinere konseptet og fortsette veksten på en sunn måte. 

Vi startet med å henvende oss til vår nærmeste krets, hvor vi allerede har fått tilslag på tilsammen rundt 1-1,5 millioner. Nå går vi enda litt bredere ut, til våre kunder og følgere på sosiale medier, som på et eller annet nivå allerede kjenner til Revir, filosofien vår og teamet bak.

Virker dette interessant for deg?

Les mer HER

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

EN AFTEN I REVIRET - FØRSTEHJELP PÅ HUND
EN AFTEN I REVIRET - FØRSTEHJELP PÅ HUND

Revir og Hööks inviterer til en kveld med hunden i fokus. Veterinær Marte Fjeldsgaard fra Bjerke Dyrehospital kommer for å holde foredrag om førstehjelp på hund.
Les Mer
DEN STORE SJØØRRETNATTEN
DEN STORE SJØØRRETNATTEN

Det ble både nordavind mot varme kinn og føling i fjæra da Revir arrangerte den første store sjøørretnatten på Larkollen i vår, men det ble fisk også.
Les Mer
DU//ER - PERFORMANCE DENIM
DU//ER - PERFORMANCE DENIM

DU//ER Performance Denim ble startet i 2013 av Gary Lenett, en driftig entreprenør med tjuefem års erfaring i å lage jeans, bl.a. for Levi Strauss - og en nyoppdaget begeistring for sykling.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev