REVIR + NALGENE 32OZ

REVIR + NALGENE 32OZ

Nalgene feiret i 2020 70års jubileum, og den uslitelige 32oz wide mouth-flasken er deres mest ikoniske produkt. I år har de oppdatert Tritan-materialet på flaskene til Tritan Renew Sustain som inneholder 50% resirkulert "plastic waste" 

Det er kult for oss å slippe vår egen Nalgene i dette materialet, med et noen velvalgte ord fra Øystein Hauge:

"No hastar det meir enn nokon gong med å ta det heilt med ro."

......................................

   KJØP HER    

......................................

 

FRA LABORATORIET TIL VILLMARKA
Flasken er altså laget av oppdatert BPA-fri, resirkulert Tritan-plast, og har et rasjonelt no bullshit-design som gir et nikk tilbake til den tiden Nalge Company primært lagde laboratorie-utstyr. Utover søttitallet inntok de virkelig villmarka og ble det outdoor-brandet de er i dag.

nalgene

EN TIDLØS KLASSIKER
Vi turfolk forbinder gjerne denne klassiske flaska med sporty Patagonia-kledte, Subaru Outback-kjørende, Clif Bar-knaskende professorer ved progressive universiteter på steder som Boulder og Berkley, men den er like logisk tilstede i en traktor på Trøgstad.

FLERBRUKSFLASKE I BEGRENSET OPPLAG
Den store åpningen og den uslitelige kvaliteten gir flasken utvidede bruksområder, utover til drikke. Noen bruker den til å oppbevare ting og tang i, andre fyller den med varmt vann og har den i soveposen, mens andre igjen (primært menn, eller andre med penis) benytter den som tisseflaske når det er ekstra surt å krype ut av posen litt for tidlig på morgenkvisten. Bare husk da å drikke av riktig flaske utover formiddagen.

På en tur i nærskauen fant vi ut at vår egen kaffebrygger passer perfekt til åpningen da vi innså at kaffekoppen var glemt hjemme. Fylles flasken med isbiter snakker vi her om en utmerket måte å trakte cold brew coffee på. 

nalgene

REVIR + NALGENE
Det er uansett stas for oss å introdusere vår variant av dette design-ikonet. Vi har laget denne varianten i et begrenset opplag, så om du skal ha bør du ikke drøye for lenge.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer