28 oktober, 2020 1

Nalgene feiret i fjor 70års jubileum, og den uslitelige 32oz wide mouth-flasken er deres mest ikoniske produkt. Vi slapp akkurat vår egen variant av denne, med vårt eget design.

FRA LABORATORIET TIL VILLMARKA
Flasken er laget av BPA-fri resirkulert Tritan-plast, og har et rasjonelt no bullshit-design som gir et nikk tilbake til den tiden Nalge Company primært lagde laboratorie-utstyr. Utover søttitallet inntok de virkelig villmarka og ble det outdoor-brandet de er i dag.

why nalgene

EN TIDLØS KLASSIKER
Vi forbinder denne klassiske flaska med sporty Patagonia-kledte, Subaru Outback-kjørende, Clif Bar-knaskende professorer ved progressive universiteter på steder som Boulder og Berkley, men den er like logisk tilstede i en traktor på Trøgstad.

revir nalgene

FLERBRUKSFLASKE I BEGRENSET OPPLAG
Den store åpningen og den uslitelige kvaliteten gir flasken utvidede bruksområder, utover til drikke. Noen bruker den til å oppbevare ting og tang i, andre fyller den med varmt vann og har den i soveposen, mens andre igjen (primært menn, eller andre med penis) benytter den som tisseflaske når det er ekstra surt å krype ut av posen litt for tidlig på morgenkvisten. Bare husk da å drikke av riktig flaske utover formiddagen.

Det er uansett stas for oss å introdusere vår variant av dette design-ikonet. Vi har laget et begrenset opplag, så om du skal ha bør du ikke drøye for lenge.