REVIR + NALGENE 32OZ

REVIR + NALGENE 32OZ

Nalgene feiret i 2020 70års jubileum, og den uslitelige 32oz wide mouth-flasken er deres mest ikoniske produkt. I år har de oppdatert Tritan-materialet på flaskene til Tritan Renew Sustain som inneholder 50% resirkulert "plastic waste" 

Det er kult for oss å slippe vår egen Nalgene i dette materialet, med et noen velvalgte ord fra Øystein Hauge:

"No hastar det meir enn nokon gong med å ta det heilt med ro."

......................................

   KJØP HER    

......................................

 

FRA LABORATORIET TIL VILLMARKA
Flasken er altså laget av oppdatert BPA-fri, resirkulert Tritan-plast, og har et rasjonelt no bullshit-design som gir et nikk tilbake til den tiden Nalge Company primært lagde laboratorie-utstyr. Utover søttitallet inntok de virkelig villmarka og ble det outdoor-brandet de er i dag.

nalgene

EN TIDLØS KLASSIKER
Vi turfolk forbinder gjerne denne klassiske flaska med sporty Patagonia-kledte, Subaru Outback-kjørende, Clif Bar-knaskende professorer ved progressive universiteter på steder som Boulder og Berkley, men den er like logisk tilstede i en traktor på Trøgstad.

FLERBRUKSFLASKE I BEGRENSET OPPLAG
Den store åpningen og den uslitelige kvaliteten gir flasken utvidede bruksområder, utover til drikke. Noen bruker den til å oppbevare ting og tang i, andre fyller den med varmt vann og har den i soveposen, mens andre igjen (primært menn, eller andre med penis) benytter den som tisseflaske når det er ekstra surt å krype ut av posen litt for tidlig på morgenkvisten. Bare husk da å drikke av riktig flaske utover formiddagen.

På en tur i nærskauen fant vi ut at vår egen kaffebrygger passer perfekt til åpningen da vi innså at kaffekoppen var glemt hjemme. Fylles flasken med isbiter snakker vi her om en utmerket måte å trakte cold brew coffee på. 

nalgene

REVIR + NALGENE
Det er uansett stas for oss å introdusere vår variant av dette design-ikonet. Vi har laget denne varianten i et begrenset opplag, så om du skal ha bør du ikke drøye for lenge.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer
INGSTADFESTIVALEN 2024 – NATUR, EVENTYR OG HISTORIEFORTELLING
INGSTADFESTIVALEN 2024 – NATUR, EVENTYR OG HISTORIEFORTELLING

Opplev et fengslende dykk inn i natur, eventyr og historiefortelling den 16. februar. Fra den historiske Brattalid – Helge og Anne Stine Ingstads hjem, strømmes festivalen live, med et begrenset antall plasser tilgjengelig i selve stua (for de heldige).
Les mer