REVIR HEGDEHAUGSVEIEN

REVIR HEGDEHAUGSVEIEN

Butikken i Storgata er stengt. For godt. Og som folk flest som er på flyttefot skal sommeren brukes til oppussing, rydding og organisering. Vi har flyttet til Hegdehaugsveien.

REVIR HEGDEHAUGSVEIEN
Vi har brukt den siste tiden på å rydde oss ut av gamle lokaler. Vi legger tiden i Storgata bak oss, og ser frem til nye eventyr i Homansbyen. Der håper vi å se både nye og gamle venner. Adressen er Grønnegata 1, med inngang fra Hegdehaugsveien. To innganger, faktisk. Akkurat som før.

Her blir det stort sett som før, men med litt bedre plass – spesielt i kassaområdet (for de som husker den litt smale traseen mellom de to rommene i Storgata…). Det blir gratis traktekaffe, sofakrok, og til og med benker i solveggen på utsiden. 


LENGRE VENTETID PÅ NETTORDRE EN TID FREMOVER

Nettbutikken er åpen hele sommeren, men i disse dager må det forventes litt lenger behandlingstid på nettordre, grunnet flytting av lager. Vi beklager dette.

BUTIKKÅPNING
1. september åpner vi den nye butikken – hold av datoen. Facebook-event til åpningsdagen kommer i løpet av sommeren😎

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer