REVIR HEGDEHAUGSVEIEN

REVIR HEGDEHAUGSVEIEN

Butikken i Storgata er stengt. For godt. Og som folk flest som er på flyttefot skal sommeren brukes til oppussing, rydding og organisering. Vi har flyttet til Hegdehaugsveien.

REVIR HEGDEHAUGSVEIEN
Vi har brukt den siste tiden på å rydde oss ut av gamle lokaler. Vi legger tiden i Storgata bak oss, og ser frem til nye eventyr i Homansbyen. Der håper vi å se både nye og gamle venner. Adressen er Grønnegata 1, med inngang fra Hegdehaugsveien. To innganger, faktisk. Akkurat som før.

Her blir det stort sett som før, men med litt bedre plass – spesielt i kassaområdet (for de som husker den litt smale traseen mellom de to rommene i Storgata…). Det blir gratis traktekaffe, sofakrok, og til og med benker i solveggen på utsiden. 


LENGRE VENTETID PÅ NETTORDRE EN TID FREMOVER

Nettbutikken er åpen hele sommeren, men i disse dager må det forventes litt lenger behandlingstid på nettordre, grunnet flytting av lager. Vi beklager dette.

BUTIKKÅPNING
1. september åpner vi den nye butikken – hold av datoen. Facebook-event til åpningsdagen kommer i løpet av sommeren😎

 


Kanelbollens dag
Kanelbollens dag

Du har kanskje fått med deg Bodils lettvinte oppskrift på kanelsnurrer, som egner seg særs ypperlig når du skal dra med familien og naboens unger ut på tur. Oppskriften gikk «viralt» for flere år siden og er like populær fremdeles.
Les mer
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
FILSON I OVER 120 ÅR
FILSON I OVER 120 ÅR

De lager klær, bagasje og annet utstyr i ubestridelig kvalitet og med en stil som vi er begeistret for. Kan vi kalle det sofistikert redneck? Ikke godt å si, men dette er bra greier.

Les mer