REVIR HEGDEHAUGSVEIEN

REVIR HEGDEHAUGSVEIEN

Butikken i Storgata er stengt. For godt. Og som folk flest som er på flyttefot skal sommeren brukes til oppussing, rydding og organisering. Vi har flyttet til Hegdehaugsveien.

REVIR HEGDEHAUGSVEIEN
Vi har brukt den siste tiden på å rydde oss ut av gamle lokaler. Vi legger tiden i Storgata bak oss, og ser frem til nye eventyr i Homansbyen. Der håper vi å se både nye og gamle venner. Adressen er Grønnegata 1, med inngang fra Hegdehaugsveien. To innganger, faktisk. Akkurat som før.

Her blir det stort sett som før, men med litt bedre plass – spesielt i kassaområdet (for de som husker den litt smale traseen mellom de to rommene i Storgata…). Det blir gratis traktekaffe, sofakrok, og til og med benker i solveggen på utsiden. 


LENGRE VENTETID PÅ NETTORDRE EN TID FREMOVER

Nettbutikken er åpen hele sommeren, men i disse dager må det forventes litt lenger behandlingstid på nettordre, grunnet flytting av lager. Vi beklager dette.

BUTIKKÅPNING
1. september åpner vi den nye butikken – hold av datoen. Facebook-event til åpningsdagen kommer i løpet av sommeren😎

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer