28 Oktober, 2019

Revir åpner ny temporær butikk et knapt steinkast fra den originale, og starter moroa med bruktmarked sammen med POW Norge torsdag 7. november.

DATO: 7. NOVEMBER 2019
KLOKKESLETT: 16.30 - 21.00
STED: REVIR AVSTIKKER // FOLKETEATERPASSASJEN

BRUKTMARKED I NYE REVIRLOKALER
Helt siden oppstarten av Revir har vi kjørt jevnlige bruktmarkeder i samarbeid med bl.a. Protect Our Winters Norge, med salg av relevant brukt turutstyr og klær. Dette fortsetter vi med i høst, og allerede 7. november inviterer vi til bruktmarked hos oss i Folketeaterpassasjen. Ekstra moro er det å denne gang gjøre det i flunkende nye Revirlokaler i motsatt ende av passasjen.

revir bruktmarked

FØLG ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK

TJEN LITT SPENN, ELLER GJØR ET KUPP FØR VINTEREN
Har du garasjen full av pudderski, telemarkski, twintipski og langrennski, mens du egentlig bare bruker snowboardet? Fikk du to par klatresko til jul, og gadd aldri å bytte paret som gnikka på stortåa? Har minstemann blitt bitt av langrennsbasillen og du er på jakt etter noen rimelige ski? Da bør du holde av 7. november og komme på bruktmarkedet til Revir og Protect Our Winters Norge. Her kan du kjøpe og selge alt av brukt og ubrukt tur- og vintersportsutstyr og klær!

FLERE ER MED
Vi forhørte oss litt rundt om noen i gjengen hadde noe å bidra med til bruktmarkedet, og jaggu ser det slik ut. Vi vil gjerne oppfordre flere alle om å ta med brukte godbiter som kan få et lengre liv hos andre. 

len roald jørgensen

LEN ROALD JØRGENSEN ER MED
- Går det bra om vi skryter litt på Insta om at du tar med noen godbiter til bruktmarkedet Len?
- Ja, har aldri kasta noe, så det er endel jeg kan kvitte meg med, så klin til.

@BODILDALL ER MED
- Får du med deg noe til bruktmarkedet i år Bodil?
- Jeg har akkurat flytta og har åtte boder, fire containere og tretten trillebårlass med utstyr som må bort, så ja det kommer noe fra meg.

SKAUGUBBEN ER MED
- Skal du innover med noe til bruktmarkedet John?
- Jeg røyk akkurat på ny sykkel og har bestilt en til junior også, så min nesten ubrukte hardtail, en Rocky Mountain Growler og juniors Vertex kan plutselig havne på salg. Og så har jeg en nydelig vintage Fat Chance som kanskje noen ser verdien av. I tillegg har jeg fortsatt litt rask i størrelse XXL som kan gå til gibortpris. Jeg er blakk og trenger penga.

revir bruktmarked

HUSK Å TA MED NOK VIPPS
Dørene åpner 16:30 og vi holder åpent til 21:00. Det blir 20,- i inngangspenger som går uavkortet til POW Norge, som arrangerer markedet. Såpass bør de få for jobben. All betaling vil foregå med Vipps.

FOR DEG SOM ØNSKER Å SELGE UTSTYR
Har du utstyr du ønsker å selge, kan dette leveres og registreres hos Revir på følgende dager:

Tirsdag 5. november 10:00 -18:00
Onsdag 6. november 10:00 -18:00
Torsdag 7. november 10.00 - 14.00

Du vil da fylle ut et lite skjema om det du ønsker å selge, og vi vil kontakte deg i etterkant av bruktsalget dersom dine varer ikke ble solgt.

VI TAR JOBBEN, DU FÅR PENGENE - INGEN DÅRLIG DEAL DET.
Frivillige i POW og de ansatte hos Revir vil stå for salget på selve bruktsalgdagen. Kjøpesummen vil gå til selger, med mindre selger ønsker å donere hele eller deler av salgssummen til Protect Our Winters Norge. Det er altså mulig å donere både penger og utstyr til saken, og det vil komme bra folk til gode.

Mer informasjon om ...
pow revir bruktmarked

 

UAVHENTET STASH GÅR TIL VELDEDIG FORMÅL
NB! Utstyr som ikke blir solgt, må hentes av selger hos Revir i løpet av fredag kl. 10:00-16:00. Utstyr som ikke er hentet innen fredag klokken 16.00 vil bli gitt bort til veldedig formål her i Oslo.

HAR DU SPØRSMÅL?
Send en mail til charlott.johansen@protectourwinters.no.

MILJØVETT
Det vil også være mulig å gjøre seg kjent med de 7 miljøvettreglene utarbeidet av POW og DNTung under arrangementet.

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

SIK OG SURVIVAL - EN AFTEN I TILFELLE DOMMEDAG
SIK OG SURVIVAL - EN AFTEN I TILFELLE DOMMEDAG

15 November, 2019

Vi inviterer til nok en aften utenom det vanlige i Reviret. Hva gjør du hvis strøm, vann, tele- og internett blir borte i 72 timer? Og hvordan skaffer du mat om det skulle drøye enda lengre før hjelpen kommer. Vi har noen gode råd i knipa.
Les Mer
NORLENDER - ULLGENSERE PRODUSERT I NORGE
NORLENDER - ULLGENSERE PRODUSERT I NORGE

13 November, 2019

At det skulle gå 92 år fra Tveitenfamilien startet strikkeproduksjon på Osterøy til produktene deres ble tilgjengelige hos oss på Revir kan vi bare beklage, men endelig får du altså norskprodusert ullgensere hos oss.
Les Mer
PLUSMINUSNOLL - EKSTREMKLÆR UTVIKLET I JÄMTLAND
PLUSMINUSNOLL - EKSTREMKLÆR UTVIKLET I JÄMTLAND

08 November, 2019

Svenskene Stephen Copp og Fredrik Neimann som står bak PLUSMINUSNOLL har bakgrunn fra snowboard, hundekjøring og livet i fjellet. Det var altså bare et spørsmål om tid før de ble tilgjengelige hos Revir.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev