Gratis frakt på ordre over 1500,-

0

Handlekurven er tom

08 november, 2019

Svenskene Stephen Copp og Fredrik Neimann som står bak PLUSMINUSNOLL har bakgrunn fra snowboard, hundekjøring og livet i fjellet. Det var altså bare et spørsmål om tid før de ble tilgjengelige hos Revir.

SE HELE SORTIMENTET FRA PLUSMINUSNOLL

plusminusnollRevirs egen John Harald Knutsson har brukt PLUSMINUSNOLL siden 2014, og ser ingen grunn til å se etter ny bukse


LANGTESTET I SKRUKKELIA SIDEN 2014

Vår mann John Harald Knutsson traff PLUSMINUSNOLL for første gang i 2014 da han var involvert i Femundløpet. Han fikk da teste et par 3L Minus-bukser, og han har knapt hatt dem av seg siden. De er brukt knallhardt gjennom disse årene til hundekjøring både på snø om vinteren og gjennom høstens trening på endeløse grusveier. For ikke å snakke om som til arbeidsbukser i hundegården.

PLUSMINUSNOLL

INGEN UMIDDELBARE PLANER OM Å BYTTE UT BUKSA
Det skal godt gjøres å utsette et par bukser for hardere slitasje enn dette, men han har ingen planer om å bytte ut buksene med det første. De har fått en stygg rift av et snøanker som holdt på å ta med seg både buksa og halve rævva, men dette er lappet med McNett/GearAid-Tenacious tape, som har holdt tett i snart tre år.

PLUSMINUSNOLL

SJEKK UT 3L MINUS PANT

NYUTVIKLET PARKAS/ANORAK
I tillegg har John brukt en PLUSMINUSNOLL-parkas som nå er gått ut av sortimentet, men den erstattet av et seriøst beist som vi har enormt stor tro på. Å ta på seg denne anorakk-parkasen var som å krype inn i en perfekt tilpasset sovepose. - Som å bli født i revers ble det sagt, i det den ble tredd på, vi har ingen ytterligere kommentar til dette.

SJEKK UT PULLOVER PARKAS

plusminusnoll parkas

PLUSMINUSNOLL bruker klærne de lager selv, da er det ikke unaturlig at de også stiller som modeller. Her er Stephen Copp i Pullover Parkas

VENTILE - VÆRSIKKER BOMULL
PLUSMINUSNOLL har i tillegg lansert en jakke i vårt favorittmateriale Ventile-bomull. Denne har vi ikke fått testet ennå, men den har de sedvanlige gode løsningene som de er kjent for. Den er i tillegg laget i Ventile av to forskjellige tyngder. 270g på underarmene og i ryggen, lettere 200g i resten av jakken. Og hetta er romslig og beskytter godt mot elementene. Ingenting fra PLUSMINUSNOLL er tilfeldig, alt er gjennomtenkt tre ganger, minst.

LES MER OM VENTILE

MEN HVEM ER DE, DISSE SVENSKENE
Men hvem er egentlig PLUSMINUSNOLL? Stephen Copp er utdannet ingeniør innenfor produktutvikling og design, og han har utviklet klær og utstyr for friluftsbransjen i en årrekke. Ikke bare er han bosatt i den Jamtlandske fjellregionen der han driver med hundekjøring og friluftsliv, han er faenmeg oppvokst i Himalayafjellene. I tillegg har han kjørt snowboard på internasjonalt nivå. Han kjenner altså til hva som kreves av turklær, både i teori og praksis. Makker og kompis Fredrik Neiman har kjørt hund i de svenske fjellene i over tjue år, og gjort det godt i hundeløp både i Sverige og her i Norge.

PLUSMINUSNOLL

Fredrik Neiman i 3L-Minus jakke

KOMPROMISSLØST FOKUS PÅ KVALITET, ETIKK OG BÆREKRAFT
Med en felles interesse for fjellet, og solid erfaring med hva som kreves av utstyret startet de PLUSMINUSNOLL. Stikkordene er beskyttelse, varme og slitestyrke i kombinasjon med komfort og bevegelighet. Men i tillegg til disse funksjonalitets-kravene har PLUSMINUSNOLL et sterkt og kompromissløst fokus på bærekraftige og etiske løsninger. Gjennom tett kontakt med sin fabrikkpartner i Europa kan de sikre både kvaliteten på produktene, og at arbeidsforholdene på fabrikken er gode.

SE HELE SORTIMENTET FRA PLUSMINUSNOLL

PLUSMINUSNOLL

RESSURSUTNYTTELSE FOR FRAMTIDEN
De har også noen interessante strategier for å utnytte restematerialer av sin egen og andres produksjon, noe som gir en effektiv ressursutnyttelse, og reduserer overproduksjonen av tekstiler. Materialene de bruker er også produsert i Europa under anstendige forhold med fokus på kjemikaliehåndtering og øvrige arbeidsforhold.

BEGRENSET UTVALG OG TILGJENGELIGHET
Vi er utrolig fornøyd med å få selge PLUSMINUSNOLL hos oss på Revir. Årets sesong blir en introduksjon av merket, der utvalg og tilgjengelighet vil være noe begrenset, vi frykter derfor å bli fort utsolgt av en del størrelser og modeller.

Vi kan ikke annet enn å anbefale folk å slå til umiddelbart, for vi har sjelden hatt noen produkter vi kan stå så uforbeholdent inne for som det vi har fra Jämtlandsvenskene i PLUSMINUSNOLL

PLUSMINUSNOLL

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

BYGG DIN EGEN POWSURFER MED ISAAC MANNING
BYGG DIN EGEN POWSURFER MED ISAAC MANNING

06 oktober, 2020

Revir drar i gang vinteren 2020/21 med tre bindinglaus-kurs på rappen under ledelse av Isaac Hegna Manning. Bygg din egen powsurfer på en ettermiddag i Revirs nye lokaler: Hiet.
Les Mer
BEAR - HÅNDLAGET BRITISK KVALITET
BEAR - HÅNDLAGET BRITISK KVALITET

29 september, 2020

Oscar og resten av gjengen bak det britiske kvalitetsmerket Bear er opptatt av å få folk ut i naturen, og gjennom det bedret mental helse, og de setter av en slump av profitten til dette formålet. 
Les Mer
SYKKELDEMO HØGEVARDE 1. OKTOBER
SYKKELDEMO HØGEVARDE 1. OKTOBER

20 september, 2020

1. oktober inviterer vi til sykkeldemo i samarbeid med Rocky Mountain. Her får du mulighet til å teste de fleste 2021 modellene, deriblant nye Altitude, Reaper til barn og Powerplay elsykler.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev