PLUSMINUSNOLL - EKSTREMKLÆR UTVIKLET I JÄMTLAND

PLUSMINUSNOLL - EKSTREMKLÆR UTVIKLET I JÄMTLAND

Svenskene Stephen Copp og Fredrik Neimann som etablerte PLUSMINUSNOLL har bakgrunn fra snowboard, hundekjøring og livet i fjellet. Det var altså bare et spørsmål om tid før de ble tilgjengelige hos Revir.

SE HELE SORTIMENTET FRA PLUSMINUSNOLL

plusminusnollRevirs egen John Harald Knutsson har brukt PLUSMINUSNOLL siden 2014, og ser ingen grunn til å se etter ny bukse


LANGTESTET I SKRUKKELIA SIDEN 2014

Vår mann John Harald Knutsson traff PLUSMINUSNOLL for første gang i 2014 da han var involvert i Femundløpet. Han fikk da teste et par 3L Minus-bukser som han knapt har hatt av seg siden. De er brukt knallhardt gjennom disse årene til hundekjøring både på snø om vinteren og gjennom høstens trening på endeløse grusveier. For ikke å snakke om som til arbeidsbukser i hundegården.

PLUSMINUSNOLL

INGEN UMIDDELBARE PLANER OM Å BYTTE UT BUKSA
Det skal godt gjøres å utsette et par bukser for hardere slitasje enn dette, men han har ingen planer om å bytte ut buksene med det første. De har fått en stygg rift av et snøanker som holdt på å ta med seg både buksa og halve rævva, men dette er lappet med McNett/GearAid-Tenacious tape, som har holdt tett i over tre år.

PLUSMINUSNOLL

SJEKK UT 3L MINUS PANT

NYUTVIKLET PARKAS/ANORAK
I tillegg har John brukt en PLUSMINUSNOLL-parkas som nå er gått ut av sortimentet, men den erstattet av et seriøst beist som vi har enormt stor tro på. Å ta på seg denne anorakk-parkasen var som å krype inn i en perfekt tilpasset sovepose. - Som å bli født i revers ble det sagt, i det den ble tredd på, vi har ingen ytterligere kommentar til dette.

SJEKK UT PULLOVER PARKAS

plusminusnoll parkas

PLUSMINUSNOLL bruker klærne de lager selv, da er det ikke unaturlig at de også stiller som modeller. Her er Stephen Copp i Pullover Parkas

VENTILE - VÆRSIKKER BOMULL
PLUSMINUSNOLL har i tillegg lansert en jakke i vårt favorittmateriale Ventile-bomull. Denne har vi ikke fått testet ennå, men den har de sedvanlige gode løsningene som de er kjent for.  Og hetta er romslig og beskytter godt mot elementene. Ingenting fra PLUSMINUSNOLL er tilfeldig, alt er gjennomtenkt tre ganger, minst.

LES MER OM VENTILE

MEN HVEM ER DE, DISSE SVENSKENE
Men hvem er egentlig PLUSMINUSNOLL? Hjernen bak produktene er Stephen Copp,han er utdannet ingeniør innenfor produktutvikling og design, og han har utviklet klær og utstyr for friluftsbransjen i en årrekke. Ikke bare er han bosatt i den Jamtlandske fjellregionen der han driver med hundekjøring og friluftsliv, han er faenmeg oppvokst i Himalayafjellene. I tillegg har han kjørt snowboard på internasjonalt nivå. Han kjenner altså til hva som kreves av turklær, både i teori og praksis.

Med på laget har han Pål Dufva som også har tung erfaring fra den svenske outdoor-industrien og som akkurat kom hjem fra en verdensomsegling der PlusMinusNoll-utstyret ble grundig testet, bl.a. på etappen som endte i Ålesund. 

plusminusnoll stark

KOMPROMISSLØST FOKUS PÅ KVALITET, ETIKK OG BÆREKRAFT
Med en felles interesse for fjellet, og solid erfaring med hva som kreves av utstyret startet de PLUSMINUSNOLL. Stikkordene er beskyttelse, varme og slitestyrke i kombinasjon med komfort og bevegelighet. Men i tillegg til disse funksjonalitets-kravene har PLUSMINUSNOLL et sterkt og kompromissløst fokus på bærekraftige og etiske løsninger. Gjennom tett kontakt med sin fabrikkpartner i Europa kan de sikre både kvaliteten på produktene, og at arbeidsforholdene på fabrikken er gode.

SE HELE SORTIMENTET FRA PLUSMINUSNOLL

PLUSMINUSNOLL

RESSURSUTNYTTELSE FOR FRAMTIDEN
De har også noen interessante strategier for å utnytte restematerialer av sin egen og andres produksjon, noe som gir en effektiv ressursutnyttelse, og reduserer overproduksjonen av tekstiler. Materialene de bruker er også produsert i Europa under anstendige forhold med fokus på kjemikaliehåndtering og øvrige arbeidsforhold.

SOLID UTVALG AV AKKURAT DET DU TRENGER
Vi er utrolig fornøyd med å få selge PLUSMINUSNOLL hos oss på Revir, og er stolte av å kunne presentere et solid utvalg av deres fantastiske produkter.

Vi kan ikke annet enn å anbefale folk å slå til umiddelbart, for vi har sjelden hatt noen produkter vi kan stå så uforbeholdent inne for som det vi har fra Jämtlandsvenskene i PLUSMINUSNOLL

PLUSMINUSNOLL


Også i SISTE FRA MAGASINET

Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer
Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer