PAINT ME A PICTURE – CAMILLA GRYTHE

PAINT ME A PICTURE – CAMILLA GRYTHE

På Revir kjenner vi Camilla Grythe som medeier i sjappa, en av landets ivrigste snowskatere og muligens verdens aller råeste Oslokunstner. 3. november åpner hun utstillingen «Paint me a picture» hos Fine Arts i Oslo.

CAMILLA GRYTHE

MALERISKE SNAPSHOTS
Camillas stemningsfulle og vakre malerier av regntunge Oslogater fanger det travle bylivet med en nesten overraskende harmonisk ro. 

- Maleriske snapshots fra hverdagen, som Camilla sier selv når vi spør henne om utstillingen. - Ingen dypere mening, fortsetter hun, men vi er nok ikke helt enige i det. Det er mye mening i å fange, og opphøye det tilsynelatende hverdagslige. Vi er jo selv opptatt av det nære her på Revir, det å sette pris på alt som omgir oss til hverdags fremfor å alltid trakte etter det eksotiske i det fjerne.

CAMILLA GRYTHE

FRA REVIRET VÅRT
Trikken, folkene, fargene, lyset, Løkka, refleksjoner i regnet og Revir (!). Et av de siste bildene er fra Storgata med Folketeateret og Revir midt i front – det er naturligvis en stor ære for oss å bli portrettert.

Vi blir glad i gata vår, byen vår ... reviret vårt når vi ser bildene til Camilla.

CAMILLA GRYTHE

SES VI PÅ ÅPNINGEN?
Utstillingen på Fineart, som er åpen fra 3.- 13. november markerer hennes tjueårsjubileum som kunstner, og består av førti verk – i hovedsak Oslobilder, men også noen fra New York.

Ses vi på åpningen klokken 18.00?

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer