av John Harald Knutsson 01 november, 2022

På Revir kjenner vi Camilla Grythe som medeier i sjappa, en av landets ivrigste snowskatere og muligens verdens aller råeste Oslokunstner. 3. november åpner hun utstillingen «Paint me a picture» hos Fine Arts i Oslo.

CAMILLA GRYTHE

MALERISKE SNAPSHOTS
Camillas stemningsfulle og vakre malerier av regntunge Oslogater fanger det travle bylivet med en nesten overraskende harmonisk ro. 

- Maleriske snapshots fra hverdagen, som Camilla sier selv når vi spør henne om utstillingen. - Ingen dypere mening, fortsetter hun, men vi er nok ikke helt enige i det. Det er mye mening i å fange, og opphøye det tilsynelatende hverdagslige. Vi er jo selv opptatt av det nære her på Revir, det å sette pris på alt som omgir oss til hverdags fremfor å alltid trakte etter det eksotiske i det fjerne.

CAMILLA GRYTHE

FRA REVIRET VÅRT
Trikken, folkene, fargene, lyset, Løkka, refleksjoner i regnet og Revir (!). Et av de siste bildene er fra Storgata med Folketeateret og Revir midt i front – det er naturligvis en stor ære for oss å bli portrettert.

Vi blir glad i gata vår, byen vår ... reviret vårt når vi ser bildene til Camilla.

CAMILLA GRYTHE

SES VI PÅ ÅPNINGEN?
Utstillingen på Fineart, som er åpen fra 3.- 13. november markerer hennes tjueårsjubileum som kunstner, og består av førti verk – i hovedsak Oslobilder, men også noen fra New York.

Ses vi på åpningen klokken 18.00?