06 februar, 2017

EDELRID - TURKJØKKENUTSTYR
Klatreutstyrsprodusenten EDELRID lager svært rasjonelle og lette brenner, samt annet funksjonelt turkjøkkenutstyr. Vi har tatt inn et selektert utvalg av dette.

Edelrid ble etablert av Julius Edelmann og Carl Ridder (EDEL-RID) i 1863. Edelmann var selger og fjellklatrer, Ridder var tekniker med tauflettemaskiner som spesialområde. I 1953 oppfant EDELRID kernmantel-tauet, en revolusjon i klatring. Elleve år senere utvikler de et tau som tåler flere fall, forløperen til dagens dynamiske klatretau. Dette er bare to av EDELRIDS revolusjonerende innovasjoner. I 2009 er de første tauprodusent som tilfredstiller de strenge Bluesign Environmental-standards.

Her hos Revir har vi først og fremst forelsket oss i deres kokeutstyr, fra ultralette brennere i titan, smarte gryteløsninger, rasjonelle stormkjøkken, titanbestikk og annet smart turutstyr. Dette er produkter laget for de aller tøffeste forhold, men som er såpass fornuftig priset at mer tilbakelente campere kan forsvare investeringen.

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

IN THE CAN - HERMETIKKENS RENESSANSE
IN THE CAN - HERMETIKKENS RENESSANSE

07 april, 2020

Gjennom småkalaproduksjon tas hermetikken til nye høyder; håndlaget kvalitetsmat med lokale råvarer, stor matsikkerhet og lang holdbarhet. Med et hjerte for lokal mat, miljø og mennesker, vil In the Can gi hermetikken en renessanse.
Les Mer
TELTSESONG - INTRO
TELTSESONG - INTRO

06 april, 2020

Revir-teamet har opparbeidet seg en ganske utstrakt erfaring på teltbruk, og slipper nå en serie artikler der vi går gjennom våre favoritter. Først ut tar Bodil Gilje for seg litt generelt om hva du bør tenke på ved teltkjøp.
Les Mer
TELTSESONG - MSR CARBON REFLEX
TELTSESONG - MSR CARBON REFLEX

06 april, 2020

Siden 1969 har Seattle-baserte Mountain Safety Research (MSR) laget tur, friluftlivs og høyfjellsutstyr av svært høy kvalitet. Deres telt er preget av denne filosofien, og holder den samme høye kvaliteten som vi forventer av alt utstyret fra MSR.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev