NYHET - KIPARA PACKRAFTS

NYHET - KIPARA PACKRAFTS

NYHET - KIPARA PACKRAFT

Det er med stor glede og entusiasme at vi nå kan presentere Kipara Packrafts hos Revir. Vi vil nå tilby utleie av disse rå packraftene og jaggu er vi ikke alene om å selge dem over disk også.  Vi ønsker deg velkommen til befaring av de forskjellige båtene i vår butikk.  Ditt neste packraft-eventyr starter hos Revir!

På utkikk etter tips og triks til din første packraft-tur? Se her!

Hvem er Kipara Packrafts?
Kipara ble etablert i 2017. Grunnleggeren, Kolbjørn, er selv en ivrig fisker og friluftsmann. Han så raskt fordelene med en lett og solid båt som får plass i en vanlig ryggsekk. Med Kipara packrafts begynte han å utvikle packrafts av høy kvalitet til lavere pris enn mange av konkurrentene. Samtidig kunne han finne nye, smarte løsninger som raskt ble med i produksjonen.

Best i test Jakt og Fiske 2022
Ikke bare vant Kipara "Best i Test" i Jakt og Fiske sin store packraft-test med modellen Char, de tok jaggu andreplassen også med modellen Javri 260. Imponerende når man så og si alene står opp mot store internasjonale merkenavn. Dette viser at Kolbjørns dedikasjon til faget har gitt resultater i form av svært gode båter med den beste funksjonalliteten. Når det er sagt så er Kipara langt fra ferdig med utviklingen, og det snakkes om flere spennende inovasjoner i fremtiden. 

Selv om Kipara hele tiden strekker seg mot å utvikle bedre packrafts, trenger du ikke å kjøpe ny hvert år. Alle packraftene er laget for å bli tatt med på tur sesong, etter sesong. Vil du derimot slippe å eie, kan det være et strålende alternativ å leie!

Sjekk ut pakraftene våre for utleie her!


Alle våre utleie-rafter kommer pakket i en praktisk duffelbag slik at transport blir en enkel affære.  Du får med reparasjons-patch, åre, sete, finne og pumpesekk. I tillegg kan du legge til redningsvest og supereffektiv elektrisk pumpe som ekstrautstyr (Anbefalt) .


Kjøpe din egen raft?
Om du har vurdert å skaffe deg din egne raft, så kan vi absolutt anbefale Kipara sin modell Char. Vi har alle lengdene tilgjengelig i butikken i Storgata, og vi viser deg mer enn gjerne alt av produktenes egenskaper. Er du usikker på hvilken lengde som er riktig for deg er du hjertelig velkommen ned til oss i Storgara for å prøvesitte de forskjellige. 

Kikket på packraft før, men ikke slått til? Vi har kanskje en ekstra god deal for de som kommer og besøker oss i butikken. Bor du langt unna kan du allikevel ta kontakt så sender vi deg info 🤫

Se hele utvalget av båter for salg her!


Også i SISTE FRA MAGASINET

Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år
Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år

I 2024 starter vi opp igjen med «Aften i Reviret», etter en real pause. Vi har fått med oss Randulf Valle, som kommer til å spille inn flere live podkasts på Revir gjennom året som kommer. Første innspilling skjer allerede 25. januar, og flere datoer blir lansert etterhvert.
Les mer
Julegavetips!
Julegavetips!

Det går mot jul i Reviret, og vi halser på for å få julemoroa i havn. Vi håper du tar turen innom for å henge over en (gratis kopp) kaffe, kikke på det fine utvalget vi har og slå av en prat – selv om du (som oss) sikkert begynner å kjenne litt på julestresset.
Les mer
Slip turskøytene hos Revir
Slip turskøytene hos Revir

Vi har hørt ropene fra markas islagte vann. Nå kan vi endelig dele nyheten om at du får slipt turskøytene hos oss i Hegdehaugsveien.
Les mer