NYHET - KIPARA PACKRAFTS

NYHET - KIPARA PACKRAFTS

NYHET - KIPARA PACKRAFT

Det er med stor glede og entusiasme at vi nå kan presentere Kipara Packrafts hos Revir. Vi vil nå tilby utleie av disse rå packraftene og jaggu er vi ikke alene om å selge dem over disk også.  Vi ønsker deg velkommen til befaring av de forskjellige båtene i vår butikk.  Ditt neste packraft-eventyr starter hos Revir!

På utkikk etter tips og triks til din første packraft-tur? Se her!

Hvem er Kipara Packrafts?
Kipara ble etablert i 2017. Grunnleggeren, Kolbjørn, er selv en ivrig fisker og friluftsmann. Han så raskt fordelene med en lett og solid båt som får plass i en vanlig ryggsekk. Med Kipara packrafts begynte han å utvikle packrafts av høy kvalitet til lavere pris enn mange av konkurrentene. Samtidig kunne han finne nye, smarte løsninger som raskt ble med i produksjonen.

Best i test Jakt og Fiske 2022
Ikke bare vant Kipara "Best i Test" i Jakt og Fiske sin store packraft-test med modellen Char, de tok jaggu andreplassen også med modellen Javri 260. Imponerende når man så og si alene står opp mot store internasjonale merkenavn. Dette viser at Kolbjørns dedikasjon til faget har gitt resultater i form av svært gode båter med den beste funksjonalliteten. Når det er sagt så er Kipara langt fra ferdig med utviklingen, og det snakkes om flere spennende inovasjoner i fremtiden. 

Selv om Kipara hele tiden strekker seg mot å utvikle bedre packrafts, trenger du ikke å kjøpe ny hvert år. Alle packraftene er laget for å bli tatt med på tur sesong, etter sesong. Vil du derimot slippe å eie, kan det være et strålende alternativ å leie!

Sjekk ut pakraftene våre for utleie her!


Alle våre utleie-rafter kommer pakket i en praktisk duffelbag slik at transport blir en enkel affære.  Du får med reparasjons-patch, åre, sete, finne og pumpesekk. I tillegg kan du legge til redningsvest og supereffektiv elektrisk pumpe som ekstrautstyr (Anbefalt) .


Kjøpe din egen raft?
Om du har vurdert å skaffe deg din egne raft, så kan vi absolutt anbefale Kipara sin modell Char. Vi har alle lengdene tilgjengelig i butikken i Storgata, og vi viser deg mer enn gjerne alt av produktenes egenskaper. Er du usikker på hvilken lengde som er riktig for deg er du hjertelig velkommen ned til oss i Storgara for å prøvesitte de forskjellige. 

Kikket på packraft før, men ikke slått til? Vi har kanskje en ekstra god deal for de som kommer og besøker oss i butikken. Bor du langt unna kan du allikevel ta kontakt så sender vi deg info 🤫

Se hele utvalget av båter for salg her!


Også i SISTE FRA MAGASINET

Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer
Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer
Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer