NYE REVIRFLASKER

NYE REVIRFLASKER

Da kan vi glede alle med at den nyeste Revirflaska er på plass i nettbutikken. Vi samarbeider fortsatt med Mizu på dette produktet, så samme uslåelige kvalitet som sist. Den er laget av 18/8 rustfritt stål, såkalt “food grade” og kan vaskes i vaskemaskinen, men bruk øverste hylle. Flasken vil ved normal bruk vare livet ut, men printet kan slites av stadige turer i oppvaskmaskinen, så bruk gjerne såpe og vaskekost.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Julegavetips!
Julegavetips!

Det går mot jul i Reviret, og vi halser på for å få julemoroa i havn. Vi håper du tar turen innom for å henge over en (gratis kopp) kaffe, kikke på det fine utvalget vi har og slå av en prat – selv om du (som oss) sikkert begynner å kjenne litt på julestresset.
Les mer
Slip turskøytene hos Revir
Slip turskøytene hos Revir

Vi har hørt ropene fra markas islagte vann. Nå kan vi endelig dele nyheten om at du får slipt turskøytene hos oss i Hegdehaugsveien.
Les mer
Nytt merke på Revir: Graveniid of Sápmi!
Nytt merke på Revir: Graveniid of Sápmi!

Vi har leeeenge jaktet etter den utlimate ullbuksa. Den typen som er tykk og tett nok til å holde deg skikkelig varm, men samtidig ikke klø. Her er den! Og den kommer med matchende ullgenser og buff i samme kvalitet, alt sammen fra lokalproduserte Graveniid of Sápmi.
Les mer