GRATIS FRAKT PGA LOCKDOWN !!

0

Handlekurven er tom

15 juni, 2020

Emil Fossheim, Len Roald Jørgensen og gjengen inviterer til Folgefonna Banked Shalom 27. juni, Revir og Hovland Snowskates henger med på lasset.

Alle foto: Even Brekke

DATO: 27. JUNI 2020
TIDSPUNKT: HIGH NOON -ISH(SKAL DU DELTA MÅ DU VÆRE DER NI -ISH)
DELTAKER-REGISTRERING: MUSHROOMCREW.COM
STED : FOLGEFONNA

len roald jørgensen revir fonna banked slalom

FØLG ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK

IT´S BANKED SHALOM TIME!
The rules are simple-ish. You start at the top. And finish at the bottom. If your helmet is awesome, you get a price. If you’re fast you win. And if you guess your own time and get close to your prediction – you get a price. easy? Yes.

Banked slalom er en klassisk snowboard-gren med røtter helt tilbake til starten av sporten. Den mest kjente banked-konkurransen er The Legendary Mt Baker Banked Slalom. 

folgefonna banked slalom

Konseptet er i korte trekk at man kjører om kapp i en løype med doserte (banks) svinger. Alle kan bli med, store og små, middels ålreite og kjempegode kjørere, og alle kjører sammen (ikke samtidig). Emil Fossheims kreative løyper skiller seg dog noe fra de øvrige banked arrangement rundtforbi, men det er ingen uoverstigelige hinder. 

SAMVÆR PÅ SOMMERSNØ
Høyere makter har åpnet for gradvis økt samvær og sosial aktivitet. Noe av det kjekkeste sosiale vi kan forestille oss er fine dager på sommersnø med gode venner - og det blir det i år også, tross alt.

HOVLAND SNOWSKATE FOLGEFONNA

HOVLAND SNOWSKATE DEMO
Når våre gode venner Len Roald Jørgensen og Emil Dossheim pluss resten av Mushroom-crewet inviterer til banked slalom på Folgefonna så henger vi med - i tillegg er Hovland snowskates med på laget i år.

Revir-crewet tar det som en tur, henger i bakken, tester telt og turutstyr og satser mest på chill campvibes fra morgen til kveld. Hovland er representert i bakken med telt og snowskate-demo lørdag og søndag, og stiller med litt premier til slalomen.

LITT MER BASIC INFO FRA MUSHROOM:

BEGRENSET PLASS
På grunn av covid-faenskapen er det begrenset antall plasser, så om du skal kjøre gjelder det å melde seg på fortere enn svint. Den raskest påmeldte får ett sekunds fradrag på tiden, kanskje, men det er nok allerede for seint.

PREMIER FOR BESTE HJELM
Jofahjelmen til onkel Terje eller parykken til Kjell Magne Bondevik fra ca mid nineties - premie tilfaller deltakeren med råeste, fineste eller rareste hjelm.

EMIL FOSSHEIM MUSHROOM CREW

MAESTRO EMIL FOSSHEIM
Emil Fossheim er viden kjent for å være en av brettbransjens beste, og i hvert fall mest kreative snowboardpark-byggere. Det ryktes også at han er en av landets mest ålreite folk, fullt på høyde med de aller mest ålreite fra utlandet. Vi skal ikke nevne eksempler i fleng, men da han i 2017 ble tildelt den gjeve prisen Årets ildsjel under Snowboard Awards ga han like godt bort de 25.000 spenna han vant til dugnadsprosjektet Gråkallparken i Trondhjem.

ØKTE AMBISJONER
I følge sikre, men ubekreftede rykter er ambisjonene for løypa gasset opp flere hakk. Fonna har mye snø i år, og det skal være nok å ta av for å bygge artige og kreative konstruksjoner. 

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

REVIR SØKER E-HANDELSANSVARLIG
REVIR SØKER E-HANDELSANSVARLIG

12 april, 2021

Revir – friluftsbutikken som tråkker sine egne spor søker operativ og ivrig driftsansvarlig til nettbutikken, www.revir.no.
Les Mer
VATNAHALSEN HØYFJELLSHOTELL – SOM SNYTT UT AV EN STEPHEN KING ROMAN
VATNAHALSEN HØYFJELLSHOTELL – SOM SNYTT UT AV EN STEPHEN KING ROMAN

22 mars, 2021

Det er fristende å konstruere en spøk rundt det faktum at Vatnahalsen Høyfjellshotell opprinnelig ble bygd som et sanatorium når vi skal fortelle om Revirs splitboard-tur dit i det koronapandemien eksploderte rundt oss vinteren 2020.
Les Mer
DUER - PERFORMANCE DENIM
DUER - PERFORMANCE DENIM

22 mars, 2021

DU//ER Performance Denim ble startet i 2013 av Gary Lenett, en driftig entreprenør med tjuefem års erfaring i å lage jeans, bl.a. for Levi Strauss - og en nyoppdaget begeistring for sykling.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev