MUSHROOM BANKED SHALOM PÅ FOLGEFONNA 2021

MUSHROOM BANKED SHALOM PÅ FOLGEFONNA 2021

Emil Fossheim, Len Roald Jørgensen og gjengen inviterer igjen til Folgefonna Banked Shalom. I år er det allerede 19. juni – Revir og Hovland Snowskates henger med på lasset.

Vi er utsolgt for snowskates, men har noen demobrett med. I tillegg har vi med oss snowboard og splitboards fra Range, som det vil være mulig å teste.

Foto: Even Brekke og Magnus Jørgensen

DATO: 19. JUNI 2020
DELTAKER-INFO: MUSHROOMCREW.COM
STED : FOLGEFONNA

len roald jørgensen revir fonna banked slalom

IT´S BANKED SHALOM TIME!
The rules are simple-ish. You start at the top. And finish at the bottom. If your helmet is awesome, you get a price. If you’re fast you win. And if you guess your own time and get close to your prediction – you get a price. easy? Yes.

Banked slalom er en klassisk snowboard-gren med røtter helt tilbake til starten av sporten. Den mest kjente banked-konkurransen er The Legendary Mt Baker Banked Slalom. 

BANKED SLALOM

Konseptet er i korte trekk at man kjører om kapp i en løype med doserte (banks) svinger. Alle kan bli med, store og små, middels ålreite og kjempegode kjørere, og alle kjører sammen (ikke samtidig). Emil Fossheims kreative løyper skiller seg dog noe fra de øvrige banked arrangement rundtforbi, men det er ingen uoverstigelige hinder. 

SAMVÆR PÅ SOMMERSNØ
Høyere makter har åpnet for gradvis økt samvær og sosial aktivitet. Noe av det kjekkeste sosiale vi kan forestille oss er fine dager på sommersnø med gode venner - og det blir det i år også, tross alt.

banked slalom

HOVLAND SNOWSKATE DEMO
Når våre gode venner Len Roald Jørgensen og Emil Dossheim pluss resten av Mushroom-crewet inviterer til banked slalom på Folgefonna så henger vi med.

Revir tar det som en tur, henger i bakken, tester telt og turutstyr og satser mest på chill campvibes fra morgen til kveld. Hovland er representert i bakken med telt og snowskate-demo lørdagen, og stiller med litt premier til slalomen.

LITT MER BASIC INFO FRA MUSHROOM:

BEGRENSET PLASS
På grunn av covid-faenskapen er det begrenset antall plasser, så om du skal kjøre gjelder det å melde seg på fortere enn svint. Den raskest påmeldte får ett sekunds fradrag på tiden, kanskje, men det er nok allerede for seint.

PREMIER FOR BESTE HJELM, OG ...
Jofahjelmen til onkel Terje eller parykken til Kjell Magne Bondevik fra ca mid nineties - premie tilfaller deltakeren med råeste, fineste eller rareste hjelm. Det kåres også:

  • Topp 3 Kings, Queens & Hoffnarrs. 
  • Master og switchness
  • Timelord
  • Raskeste snowskate

 

banked slalom

MAESTRO EMIL FOSSHEIM
Emil Fossheim er viden kjent for å være en av brettbransjens beste, og i hvert fall mest kreative snowboardpark-byggere. Det ryktes også at han er en av landets mest ålreite folk, fullt på høyde med de aller mest ålreite fra utlandet. Vi skal ikke nevne eksempler i fleng, men da han i 2017 ble tildelt den gjeve prisen Årets ildsjel under Snowboard Awards ga han like godt bort de 25.000 spenna han vant til dugnadsprosjektet Gråkallparken i Trondhjem.

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer