MUSHROOM BANKED SHALOM GJENNOMFØRT

MUSHROOM BANKED SHALOM GJENNOMFØRT

Lørdag 27. juni gikk årets MUSHROOM CREWS BANKED SHALOM av stabelen på Folgefonna, og Revir var der sammen med Hovland Snowskates.

hovland snowskates folgefonna revir
Foto: Even Brekke

IKKE AKKURAT FACT - FUN FACT
Fun fact: Eller, fact og fact frau Blohm, vi har jo ikke faktasjekket dette, men vi har en følelse (og i dag er jo som kjent våre følelser minst like riktige som dine fakta) av at X-Games i Hafjell var det siste snowboard-arrangementet (i verden!?) før covid-balubaen braket løs og at Mushroom Banked Shalom var det første etter.

Og på begge disse arrangementene var Revir representert sammen med Hovland Snowskates. Uansett, det er så nære fakta at det må vi kunne godta.

hovland snowskates folgefonna revir
Foto: Even Brekke

IKKE AKKURAT KONKURRANSE-KONKURRANSE
Årets banked slalom på Fonna ble gjennomført si sedvanlig sedat og sympatisk tilbakelent stil. Noe annet ville vært særdeles off-brand. Emil Fossheim og Len Roald Jørgensen er en dynamisk duo som på sitt eget unike vis klarer å få dette herlige arrangementet i havn år etter år, med uunnværlig hjelp fra gode venner og backing fra samarbeidspartnere som ser verdien i litt mindre oppkneppede og stramt gjennomførte brettarrangementer.

hovland snowskates folgefonna revir
Foto: Even Brekke

Revir har som policy å ikke sponse konkurranser eller konkurranseutøvere, men for denne uhøytidelige moroa gjør vi et unntak, egentlig mest for å ha et påskudd for å dra til fjells i arbeidstiden, og det kombineres naturligvis med utstrakt utstyrstesting. 

hovland snowskates folgefonna revir samaya

IKKE AKKURAT BARE BARE 
Oppkjøringen gikk ikke uten komplikasjoner, tråkkemaskinen brøyt sammen og halve bladet manglet bare timer før start. Likevel klarte mushroom-gjengen å bygge en kreativ og morsom slope for ivrige og glade deltakere på knappe ti timer dagen før konkurransen gikk av stabelen.

terje haakonsen hovland snowskates folgefonna
Foto: Magnus Jørgensen

På grunn av varm vestlandsvind på breen gjennom natta var løypa preget av kraftig smelting når vi ankom på lørdagsmorgen, men den holdt gjennom dagen likevel.

Anyways, for dem som er interesserte i konkurranseresultater finner man resultatlister her.

IKKE AKKURAT RESULTATER, MEN UNIKE PRESTASJONER
Som nevnt så driter vi stort sett i resultatlister, men det er ikke til å komme vekk i fra at noen prestasjoner er mer interesserte enn andre, og noen av disse er jo verdt å nevne.

hovland snowskate folgefonna
Foto: Magnus Jørgensen

 • Beste method regular: Terje Haakonsen
 • Beste Method fakie: Ståle Sandbech
 • Time Lord (nærmest å gjette sin egen tid): Dag Kristian Lysaker (bommet med 0.23sek).
 • Switch run: Bendik Gjerdalen
 • Beste handplant: Adrian Oesch
 • Beste hjelm, og overall style: «Han med hjelmen, og brettet og brillene.»

mushroom banked shalom folgefonna
Foto: Even Brekke

 • Stoke Deliverator: Fabian Hertzberg
 • Raskeste mediaperson: Mikkel V. Jørgensen
 • Best try in general: Jonas Steen
 • Swexy rider of the night: Kristian Skjømming
 • Eldst og yngst: Henrik og Ingrid Lehovd
 • Raskeste snowskater: Terje Haakonsen
 • Beste bail: Tygga

hovland snowskates terje haakonsen folgefonna

IKKE AKKURAT USANNSYNLIG AT VI KOMMER TILBAKE
Revir og Hovland vil benytte anledningen til å takke både arrangør, deltakere og ikke minst Folgefonna Sommerski som vertskap for dette utrolig trivelige arrangementet.

Vi har storkost oss, som vanlig, og uten å love noe er det er ikke usannsynlig at vi dukker opp igjen neste år.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer