MAT OG DRIKKE PÅ HØGEVARDE

MAT OG DRIKKE PÅ HØGEVARDE

I tillegg til å ha hamstret salat og urter fra Fjellgrønt på Gol kan David Lindgårde fra lavvoen på Høgevarde melde om fin flaskefangst foran helgens lørdagskos – 14 kasser spennende gull.

høgevarde

VIN PÅ NATURENS PREMISSER
Noe godt fra Tjekkia, en italiensk riesling med 50 dagers skallkontakt, noe finsk pet nat og biodynamiske burgundviner.

Dette er ikke bare sære viner, men en god mix skapt på naturens premisser, så langt det går såklart. Kall det naturvin, juice eller hva du vil.

I tillegg har lavvoen et like godt og gjennomtenkt utvalg øl.

høgevarde

VERDT TUREN ALENE
Revir har ved flere anledninger nytt godt av David og Theas mat, og vinkompetanse, v
i vil gå så langt som å si at dette er verdt turen til Høgevarde alene.

Pakk teltet og ta turen, om ikke for annet enn en kulinarisk reise med de triveligste «mat og drikke-snobbene» du noen gang har truffet – neida, ikke snobber, entusiaster.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år
Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år

I 2024 starter vi opp igjen med «Aften i Reviret», etter en real pause. Vi har fått med oss Randulf Valle, som kommer til å spille inn flere live podkasts på Revir gjennom året som kommer. Første innspilling skjer allerede 25. januar, og flere datoer blir lansert etterhvert.
Les mer
Julegavetips!
Julegavetips!

Det går mot jul i Reviret, og vi halser på for å få julemoroa i havn. Vi håper du tar turen innom for å henge over en (gratis kopp) kaffe, kikke på det fine utvalget vi har og slå av en prat – selv om du (som oss) sikkert begynner å kjenne litt på julestresset.
Les mer
Slip turskøytene hos Revir
Slip turskøytene hos Revir

Vi har hørt ropene fra markas islagte vann. Nå kan vi endelig dele nyheten om at du får slipt turskøytene hos oss i Hegdehaugsveien.
Les mer