En av snowboardings mest kreative, underholdende og sympatiske kjørere, Len Roald Jørgensen joiner Revirfamilien.

Foto: Evgeny Pavlov @ponchikz
Følg Len på Instagram: @sirframeface

len roald jørgensen

SATT PREG PÅ SNOWBOARDING
Som en av RK1 gjengen sammen med Ståle Sandbech og Alek Østreng har Len preget både norsk og internasjonal snowboarding i en årrekke med tilbakelent lekenhet, entusiastisk kreativitet og suveren stil.

INTERNASJONAL JETSETTER
Len er på global pro-teamet til både Rome Snowboards og Airblaster, to av brettbransjens ledende brands. Og han har levert bunnsolide filmparter i en årrekke. En av våre absolutte favorittparter er denne ender-parten fra Method Movie, der han leker til tonene av Dovregubbens hall. 

FOLGEFONNA
I tillegg til å være internasjonal snowboard-jetsetter har Len også jobbet litt mer lokalt. Sammen med parkbygger-legende og muligens verdens råeste fyr Emil Fossheim, har de år etter år gjort Folgefonna-parken til et mekka for snowboardere.

len roald jørgensen på revir

#MITTREVIR - HEGGEDAL
Etter flere år med boardbagger, sikkerhetskontroller, flyreiser, bilreiser, metalldetektorer og stresset knyttet til å alltid skulle være et annet sted, er det flere som plutselig får øynene opp for sine nærmeste omgivelser, sitt eget revir.

Lens nærmeste revir er blitt familiens gamle hytte i Heggedal, og de nærliggende omgivelser. Der er ro å finne mellom slagene, veden må hogges selv og terrenget er interessant nok for både litt snowboarding og masse powsurfing.

Alle bildene i saken er fra området rundt hytta. 

Len Roald Jørgensen

ET SAMARBEID SOM GIR MENING
Etter en stund litt nærmere naturen, og seg selv, får man gjerne øynene opp for hvilke muligheter den byr på. Og det er her et samarbeid mellom Len Roald og Revir gir fullstendig mening.

Selv om ingen planer er spikret foreløpig, er det helt åpenbart at dette blir produktivt. Så vi sendte med ham litt Revir-stasj og en Sven Saw, som umiddelbart ble tatt i bruk på hytta.

len roald jørgensen

I FORTSETTELSEN 
Hva samarbeidet vil bringe med seg er ikke godt å si, men at det skjer mye gøy når bra folk legger hodene i bløt sammen har vi sett før. Vi på Revir er trygge på at dette blir gøy som bare rakkern, og gleder oss til fortsettelsen. Her er det bare å følge med.

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

DEN STORE SJØØRRETNATTEN
DEN STORE SJØØRRETNATTEN

Det ble både nordavind mot varme kinn og føling i fjæra da Revir arrangerte den første store sjøørretnatten på Larkollen i vår, men det ble fisk også.
Les Mer
DU//ER - PERFORMANCE DENIM
DU//ER - PERFORMANCE DENIM

DU//ER Performance Denim ble startet i 2013 av Gary Lenett, en driftig entreprenør med tjuefem års erfaring i å lage jeans, bl.a. for Levi Strauss - og en nyoppdaget begeistring for sykling.
Les Mer
REVIR OSLO 3 ÅR
REVIR OSLO 3 ÅR

I disse dager gratulerer vi oss selv med treårs bursdag, midt i mai 2016 åpnet vi dørene til dette halsbrekkende prosjektet for første gang.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev