Gratis frakt på ordre over 1000,-

Gratis frakt på ordre over 1000,-

Lars og Lars i reviret #1

September 13, 2017

Lars og Lars i reviret #1

Vi fortsetter høstprogrammet på Revir med en serie arrangementer i Lars Nilssen og Lars Lenth-regi. Første kveld er 28. september, og dette blir en herlig ekslusiv dobbeldekker av en aften.

STED: REVIR OSLO
DATO: 28.09.17
KLOKKESLETT: 19.00 - 21.00
INNGANG: 150,-
MER INFO: FACEBOOK

DEL 1 - TO I NORGE VED TO AV DEM
Førpremiere på Lars og Lars sin fire episoders serie "To i Norge ved to av dem", som vil bli vist på VGTV utover høsten. Sommeren 1880 reiste tre unge fluefiskende engelskmenn på en seks ukers ekspedisjon til Jotunheimen. Boka "Tre i Norge ved to av dem" kom ut i 1882. I sommer reiste Lars og Lars i deres fotspor for å finne ut om fisket er like bra i dag som da. Serien er laget i samarbeid med fjellstyrene i Lom, Vågå og Sel og Inatur.no.

DEL 2 - SESONGAVSLUTNING I HØSTSKOGEN
Andre delen av kvelden blir viet tips og råd for sesongavslutningen i høstskogen. Siste uke i september og fram til langt ut i oktober kan gi store opplevelser på skogens stille vann. Lars Nilssen forteller om sine erfaringer med fisket på senhøsten og Pål Hedenstad tar for seg et par fluer som brukes lite men fanger bra, på denne tiden av året.

Vi ønsker alle velkommen til en trivelig høstkveld i reviret.


Legg igjen en kommentar


Også i SISTE FRA MAGASINET

KELLY KETTLE - IRSK RASJONALITET
KELLY KETTLE - IRSK RASJONALITET

September 13, 2017

Utviklet av Patrick Kelly i 1890 til bruk for fiskere langs den vest-irske innsjøen Lough Conn. Fortsatt drevet av samme familie, men nå omfavnet av kajakkpadlere, turfolk og dommedagspreppere verden over.

Vis hele artikkelen →

LANGTEST - Klättermusen Gere
LANGTEST - Klättermusen Gere

August 30, 2017

Vår mann i felten, med kallesignal Pink Panter på amatørradionettet, har testet buksa Klättermusen Gere over tid. Holder den hva den lover?

Vis hele artikkelen →

MAKKEN THE TOURIST: GEIRANGER
MAKKEN THE TOURIST: GEIRANGER

August 25, 2017

Klart det er greit å ha et telt som settes opp på tretti sekunder når man har det såpass travelt som Mads André ”Makken” Haugen.

Vis hele artikkelen →