LARS & LARS I REVIRET # 12 - SØKELYS PÅ MILJØREVISJONENE AV NORSKE VANNKRAFTVERK

LARS & LARS I REVIRET # 12 - SØKELYS PÅ MILJØREVISJONENE AV NORSKE VANNKRAFTVERK

Vi er inne i den viktigste epoken for norske elver på 50 år. Konsesjonskravene til mange av de store vannkraftverkene har vært, er eller skal revideres de nærmeste årene. 

ER FRAMTIDEN FOR NORSKE VASSDRAG SVART ELLER GRØNN?

STED: REVIR OSLO/HOTELL FOLKETEATERET
DATO: ONSDAG 10. APRIL
TIDSPUNKT: 19.00
PRIS: 100,-

 (begrenset antall)
Event på Facebook:

Vi er inne i den viktigste epoken for norske elver på 50 år. Konsesjonskravene til mange av de store vannkraftverkene har vært, er eller skal revideres de nærmeste årene. Prosessen kalles miljørevisjoner, men har resultatene så langt pålagt kraftprodusentene tiltak hvor maksimal produksjonskapasitet må vike av hensyn til vannmiljøet?

Forskningsleder Øystein Aas presenterer en NINA-analyse av de revisjonene som er gjennomført per i dag. Lars Nilssen legger fram historien og konfliktlinjene i en av de viktigste miljørevisjonsakene som i disse dager behandles i NVE: Revisjonen av Tokke/Vinje vassdraget.

Visning av unike filmklipp av de få storørretene som gikk opp i Tokkeåi for å gyte høsten 2018.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer

Liquid error (layout/theme line 353): Could not find asset snippets/remove-sold-out.liquid Liquid error (layout/theme line 354): Could not find asset snippets/disable-sold-out.liquid