GRATIS FRAKT I NOVEMBER !!

0

Handlekurven er tom

12 november, 2017

Kommende tirsdag drar vi i gang en uformell knivslipe-session med Jacob Weisæth i galleriet. Jacob er kniv-nerd av aller beste sort. Han har tilbrakt uendelig mange timer på å finslipe en rekke ulike knivslipeteknikker. Til oss tar han med seg diverse manuelt utstyr og lærer villig vekk.- Folk må ta med egne kniver, for jeg har ingen sløve, skrev han i en melding her. Så kan de få prøve litt forskjellig. 

Ta med turkniven eller kjøkkenkniven (men turkniver blir prioritert om det blir travelt) din og stikk innom på tirsdag. Det koster ikke noe å være med, men om du bare vil komme innom og få kniven din slipt mens du selv gjør noen ærend så fikser vi det også, dersom tiden strekker til. Da tar vi 150,- for en kniv så skarp at du kan spikke, flå og filetere hva det skal være.Om du kommer innom med kniven allerede på mandag kan vi prøve å få tatt kniven på formiddagen, bare sånn i tilfelle det blir travelt utover tirsdagen.

David Johan Friis
David Johan FriisOgså SISTE FRA MAGASINET

KORONATILTAK – GRATIS FRAKT I NOVEMBER
KORONATILTAK – GRATIS FRAKT I NOVEMBER

07 november, 2020

Alle rammes av de siste tiltakene mot smittespredningen, også vi på Revir. Vi holder åpent inntil videre, men for å redusere trøkket i butikken byr vi på fri frakt på alle nettbestillinger ut november.
Les Mer
FARSDAG ER MER ENN SOKKER OG SLIPS – TI GAVETIPS FRA REVIR
FARSDAG ER MER ENN SOKKER OG SLIPS – TI GAVETIPS FRA REVIR

03 november, 2020

Farsdagen nærmer seg med stormskritt og vi på Revir setter denne dagen vel så høyt som både bryllupsdager og julaften. Vi mener vel nesten at dette er årets viktigste dag(er) og mener selvsagt at far bør feires skikkelig.
Les Mer
PLUSMINUSNOLL - EKSTREMKLÆR UTVIKLET I JÄMTLAND
PLUSMINUSNOLL - EKSTREMKLÆR UTVIKLET I JÄMTLAND

01 november, 2020

Svenskene Stephen Copp og Fredrik Neimann som står bak PLUSMINUSNOLL har bakgrunn fra snowboard, hundekjøring og livet i fjellet. Det var altså bare et spørsmål om tid før de ble tilgjengelige hos Revir.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev