19 Juli, 2017

Siden oppstarten for 33 år siden på kjøkkenbenken til en svensk biolog har Klättermusen jobbet for å finne innovative løsninger på ulike frilufts-utfordringer. Med sitt kompromissløse fokus på kvalitet, kreativitet og bærekraftige materialer og produksjon har de vært å regne som minst et steg foran konkurrentene.Klättermusen er en gjeng utendørs-entusiaster basert i fjellbygda Åre i Nordsverige. Siden 1984 har de forsøkt å finne unike og innovative løsninger på hverdagslige utendørs-utfordringer. Deres plassering og lidenskap for naturen gjør at de stadig vekk er ute og utforsker den spektakulære omliggende naturen. Fotturer for å finne den perfekte ørretstrømmen, ski til toppene i Sylarna-fjellene eller bare lufte bikkja. Naturen er en del av hverdagen og den gir inspirasjon til å skape de mest holdbare og innovative turproduktene på markedet.Å tenke litt på siden av hva de andre utstyrsprodusentene gjør har vært en del av Klättermusens identitet siden den spede starten i 1984. De har alltid fulgt sin egen sti, uavhengig av hva bransjen forøvrig har gjort. Med et kompromissløst fokus på slitesterke produkter, banebrytende bærekraftig tenkning og unike designløsninger.

Her på Revir har vi siklet etter Klättermusen siden vi snublet over det, en gang tidlig på totusentallet. Og er naturligvis stolte over å nå kunne selge dette særegne merket hos oss.Andre om Klättermusen.
Dette skrev nettmagasinet Harvest om Klättermusen i 2014:

"Folk som er mye mer ute enn meg, og som står ned brattere bakker enn meg, går lengre på ski enn meg og klatrer i fjell jeg knapt tør se bilder av, har snakket lenge om Klättermusen. Merket omtales i samme åndedrag som MSR. Exped. Hilleberg. Mountain Equipment. Aclima. Nei, det er feil. Klättermusen er faktisk i en egen liga. De snakker om det merket som etter en orgasme, de bare gliser salig og sier rare ting som ”ååå, jaahh, fantastisk, aaah”. "

Orgasme eller ei, vi skal ikke overselge, men sjekk ut vårt utvalg produkter fra Klättermusen, dette er bra saker.


Bli med i vårt nyhetsbrev