JULEGAVETIPS TIL AKTIVE BARN

JULEGAVETIPS TIL AKTIVE BARN

Mange lurer på om vi har ting til barn på Revir, og det er klart vi har. Revirs butikkleder, Adrian, har to aktive gutter, og her kommer han med noen julegavetips til aktive barn.

 

1. Burton – The Throwback – Powsurf, 100 cm, 1590 kr

Vil du bli julas mest populære onkel/tante/bestemor, gir du bort denne. Throwback fra Burton er laget for å surfe på løssnøen, akkurat slik pionerene startet med brettkjøring! Lavterskel moro for alle aldre og kunnskapsnivå.

SJEKK UT

 

2. Barnehodelykt fra Petzl, 349 kr

Gi ungen en hodelykt og motivasjonen for tur og ekspedisjon øker betraktelig! Å kunne se i mørket er jo magisk! Øv dere på barnerommet på kveldstid når dere leser bok eller bygger hytte med dyna.

SJEKK UT

 

3. Moji teltlykt fra Black Diamond, 349 kr

Gjelder samme som punkt 2! Særlig praktisk i teltet eller i den selvbygde hytta, uansett om det er ute i skogen eller hjemme på barnerommet.

SJEKK UT

 

4. Speider 05 kniv fra Helle, 599 kr

Spikking er, tro det eller ei, hot som aldri før og har vel aldri heller gått av moten. Speider 05 er den beste barnekniven ut fra egen erfaring; skarp (det er uskarpe kniver som er farlige for barn) og veldig god å holde i uansett om man har stor eller liten hånd. Anbefaler denne som en «overgangskniv» før man får en «voksenkniv», aldersgruppe 6-14 år. Stor fingerstopper som beskytter fingrene fra bladet og en solid trykknapp på sliren som gjør den ekstra sikker når den ikke blir brukt. Vi bruker denne på Villmarksleir for barn og ungdom.

SJEKK UT

 

5. Spikkeboka av Eivind Stoud Platou og Kjetil Harket, 449 kr

Ref. punktet over. Motiver til spikking og sunn knivbruk og sunt tidsfordriv med en superpopulær spikkebok med masse store bilder og enkel tekst. Mange gode tips til hvor man kan starte og bruksanvisninger. Like gøy for de voksne faktisk.

SJEKK UT

 

6. Pocket 7X monokular-kikkert fra Silva, 399 kr

Hvor kult er det ikke med en så liten kikkert som er så kraftig, kan legges i brystlomma og ligner på en liten sjørøverkikkert? Her snakker vi ekspedisjonsfølelse. Letthåndterlig og kul sak!

SJEKK UT

 

7. Tova barnetøfler, 499 kr

En økologisk tøffelfavoritt blant barn. Slitesterk! Ikke dumt med et produkt med goodfeeling; tova produseres i Mongolia gjennom et norsk bistandsprosjekt, Norad, som er med å skape arbeidsplasser med gode vilkår og levebrød for omkring 100 Mongolske familier.

SJEKK UT

 

8. Kompass fra Silva, 299 kr

Himmelretninger kan være forbausende spennende. Det er ikke feil å begynne å terpe på nord og sør på kompasset når barna viser interesse for naturen - det er tross alt menneskets mest brukte orienteringsverktøy i moderne tid. Magnetisme er fascinerende i seg selv, la barna utforske det og oppleve motivasjon til å bli med på ekspedisjon!

SJEKK UT

 

9. Hengekøye «Heng Med» - Revirs egen, 650 kr

Vi har selvfølgelig utviklet vår egen hengekøye. Og denne passer perfekt for barn! Hvorfor? Jo fordi den veier kun 275 gram, er så liten når den er pakket sammen at den får plass oppi turkoppen og fordi den kan herjes skikkelig med! Prisen er heller ikke avskrekkende. La barna få sin egen køye da vel! Så kan dere ta den med hver gang dere går ut døra i tilfelle det er trær der dere skal.

SJEKK UT

 

10. Helinox Chair One Mini – turstol til barna, 990 kr

Barna får ofte mark i rumpa av å sitte for lenge stille, og selv om de kan løpe og herje så mye de vil ute, kan det være en fordel om de også sitter komfortabelt ved bålet når pølsene skal grilles. Da er denne mini-stolen helt genial!

SJEKK UT

 

Og for de aller yngste…

1. Nesnalobben str. 22-26, 690 kr

Dette er nostalgi. Alle som ser disse norske tradisjonelle fotlabbene i butikken vår smelter. I tillegg til å se kule ut på barna er de utrolig varme og tåler alt.

SJEKK UT

 

2. Sovepose Mini fra Helsport, 899 kr

Sovepose for de minste barna! De skal da også med på tur! Justerbar så de yngste ikke vokser ut av den med en gang.

SJEKK UT

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer
Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer
Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer