JULEGAVETIPS 2021 – UNDER 500,-

JULEGAVETIPS 2021 – UNDER 500,-

Revir-teamet har samlet noen julegavetips som koster under femhundre spenn ... eller, vi tok med en kniv til 549,- og tenkte det fikk gå. 

julegaver

JULEGAVER SKA´ REM HA
Nå er det for seint å irritere seg over tidlig fokus på julepynt, julegodter og julegreier – du er allerede litt sent ute, dersom du ikke har en klar plan. For oss uten klare planer har vi på Revir satt i hop et ørlite sortiment julegavetips i ulike prisklasser, som passer perfekt nå som vi nærmer oss midten av desember.

Her har du altså både klassikere og nykommere i sortimentet – i en herlig mix, slik Revir-julen jo er. 

vissla

MR ZOGS SEX WAX – VOKS TIL SURFEBRETT
Vi ryker rett på sexwaxen, Mr. Zog SexWax Quick Humps surfboard voks er "go to" valget for profesjonelle og erfarne surfere over hele verden.

Voksen kommer nå i en resirkulerbar papp boks. Denne er lett å åpne og kan brukes til å oppbevare voksen, som du ikke har brukt, for å holde den ren. Perfekt for både ekte surfere, og wannabees som bare vil ha den slengende casually rundt i kåken.

SJEKK UT

sex wax

 

OVES SPORTSFISKE – WIGGLER MORMYSHCKA PILKESTIKKE MED NAPPINDIKATOR

Pilkestikke for lettere ferskvannsfiske med mormyrska med følsom nappindikator på tuppen som viser når fisken biter. Nappindikatoren er justerbar så du bestemmer selv hvor følsom den skal være. Gummibelagt håndtak. Justerbar skrue på sveiva for å justere sveivemotstand.

Spolelås: når spolen vender ned låses snøret når fisken tar agnet...når spolen snus kan fisken dra ut sena.

SJEKK UT

isfiske

 

SKAU MORGENSTUND - ØKOLOGISK HONNING 400G
Skau Morgenstund Økologisk Skogshonning er fra Skrukkelia. Biene sanker nektar fra naturlig skogsflora, særlig villbringebær, blåbær, kløver, selje, løvetann, geitrams og kanskje litt lyng og honningdugg. Årets honning er lys og kremet, trolig fordi villbringebær utgjør mye av grunnlaget for den.

SKAU MORGENSTUND

Skrukkelia er en grend som ligger i den kaldeste delen av Viken. Bigården ligger langt inne i granskauen mellom Toten og Romerike. Her starter våren et par uker senere og og høsten kommer tilsvarende tidligere. Det betyr at biene har litt kortere tid på seg til å sanke nektar og mengden honning som produseres begrenser seg naturlig. Men biene er flittige og utnytter området til det fulle.

I år er honningen sertifisert økologisk. Sertifiseringen forteller at skogen og utmarken omkring, altså trekkområdet til biene, verken gjødsles eller sprøytes. Det er heller ikke noe landbruk i området. Trekkområdet er derfor helt naturlig økologisk.

SKAU MORGENSTUND


I tillegg så behandles ikke Skau-biene med kjemikalier. Dette har i grunnen ikke noe med den økologiske birøkten å gjøre, men i Hurdal birøkterlag jobbes det mot å få til naturlig varroamiddresistente bier - et forskningsprosjekt for bærekraftig birøkt som støttes av Norges Birøkterlag. Naturlig varroramiddresistens betyr at biene selv klarer å middtrykket nede. Varromamidd er en midd som finnes i de fleste bifolk og som kan gi sykdom pga. et virus den har i seg. De fleste birøktere (også innenfor økologisk drift) behandler biene sine med oksalsyre for å holde denne midden i sjakk, men denne behandlingen er svært tøff for biene. Naturlig resistens betyr at biene slipper denne kjemiske behandlingen, samtidig som de holder seg friske og sterke.

Skau Morgenstund Økologisk Skogshonning er kaldslynget, dvs. slynget i et rom som ikke er varmet opp. Honningen heller ikke blitt varmet opp, men slynget som en lun og fin ettermiddag i august.

- Glasset inneholder 400 gram økologisk honning.

SJEKK UT

 

EAGLE PRODUCTS VAFFELJERN DELUXE
Sommerens store turslager, det superlette og turvennlige vaffeljernet i aluminium med non-stick-belegg fra Eagle er fortsatt brennaktuelt. Revirs egen matentusiast har foretatt en utbredt testing i et par års tid, og kan absolutt anbefale dette lette vaffeljernet for nye eventyr.

SJEKK UT

vaffeljern

COUNCIL TOOLS – JERSEY MINERS AXE STRAIGHT 26"
Enkeltbits øks med ett 66 cm rett håndtak. Denne øksen har ett håndtak som er designet for arbeid i nærheten av deg, som foreksempel kutting og deling. Øksen har ett smidd hode av stål som er belagt med rød emalje og skjærekanter i klar lakk for å kunne forhindre rust.

SJEKK UT

COUNCIL TOOL

 

 

HELLE – SPIRE
Spire - den minste kniven i Helle sin nye serie startkniver - er laget med tanke på dette. Dette er en kniv som inviterer til bruk, læring og mestring, men samtidig vektlegger at en kniv er er et verktøy som krever respekt. En kniv som sår en spire som kan gro videre til større utfordringar.

HELLE SPIRE

Spire er en liten kniv designet etter mange av de samme prinsippene som Helle vektlegger når de lager kniver for større hender. Skaftet er laget med tanke på ergonomi og passform - det viktigste med et skaft er at en skal ha et godt grep. Her får små hender plass til fire fingrer med god margin og voksne hender får god plass til tre. Fremst mot bladet er det integrert en betydeleg fingerstopper i det olja skaftet av vestnorsk bjørk.

HELLE SPIRE

Bladet er laget i knivstålet 12C27, og er lite og skarpt, slik at selv uerfarne brukere skal føle på kontroll, mestring og glede ved bruk heller enn den frustrasjonen som sløve eller for store kniver fører med seg. Tuppen er runda, men ikke butt. Designet er slik at fokuset skal være på å lære seg å bruke kniven skikkelig.

Kniven kommer i en lærslire av naturellær som er preget med en illustrasjon av en plante som spirer. Slira er designet med både et hakk og en trykknapp som sikrer at kniven sitter godt fast.

HELLE SPIRE
Spire er en kniv som inviterer til seriøs bruk og læring. Den har derfor ikke noen parerstang, ukomfortabelt grep, sløv egg eller butt tupp som mange andre startkniver har. Det er fordi nye brukere skal lære seg å bruke kniven skikkelig, og respektere at det er et verktøy som krever kunnskap og konsentrasjon. Dette mener vi en gjør best om en blir lært opp av andre med knivkunnskap, slik at en med tid og stunder kan gro videre til en større kniv og sende kunnskapen til neste generasjon.

SJEKK UT

 

UNION – PC-VESKE
Ta vare på laptopen din. Union-vesken har padding, som beskytter mot støt, og en lomme hvor du kan ha lader og annen smånips. 

SJEKK UT

UNION LAPTOP

RANGE MATBOKS RUSTFRITT STÅL - TO STØRRELSER
Fin, praktisk og robust matboks i rustfritt stål, med LFGB (Food Grade) - sertifisert silikonforpakning.

Mål/ vekt
800 ml : 17x12x6 cm - 295 g
1200 ml: 19,5 x14,4 x 6,5 cm - 346 g

SJEKK UT

range matboks

 

REVIRS VARMEFLASKE MED TREKK
Varmeflaske er et undervurdert «gamleskolen» produkt. Revirs egen varmeflaske er en genial turkamerat på kalde dager, i perfekt størrelse for turbruk. Putt den inn i dunjakka på kalde kvelder ved bålet, eller ha den i soveposen som en ekstra varmekilde når nettene blir kalde.

Kok opp vann, fyll på, og du har ikke bare en varm venn psykisk men også en faktisk fysisk varm venn som faktisk varmer. Kommer nå i 4 versjoner, alle trekt i pjuskete velur.

SJEKK UT

VARMEFLASKE

 

TURFJØL – SKJÆREBRETT REVIR X GODSHUSET SNEKKERVERKSTED
Revir har i samarbeid med Marius på Godshuset Snekkerverksted i Oslo kommet fram til, om vi får si det selv, den perfekte skjærefjøl til turbruk.

Lett solid treverk fra svartor, limited edition kortreist fra Tjøme, høvla i reviret til Revir (les Oslo). Blodrand og ordentlig lærreim knytt i båtsmannsknop. Akkurat stor nok til en feit fenalårklump eller 3-4 biter yndlingsost, akkurat liten og lett nok til å henge utenpå sekken.

TURFJØL

Om du deler turfjølas 22 cm lengde på dens 14 cm bredde og får et tall som ligner på "det gyldne snitt" skjønner du at vi har lagt kunst, arkitektur og filosofi bak utformingen. Fibonaccitall sier du, turfjøl sier vi og Marius.

Marius er en kunstner med treverk og er fast inventar på Oslos markeder og er nærmest garantert å finne ved brua ved Blå på søndager.

Turfjøla er satt inn med 2 strøk voksolje av løsemiddelfri Biofa, produsert av fornybare råstoffer hvor utvinningen er basert på økologisk drift uten tilsatte giftige konserverings- eller hjelpestoffer. Naturlig nedbrytbart (om du skulle miste fjøla i skogen gjør altså ikke det noe).

SJEKK UT

JULEGAVETIPS

FLERE TIPS FØLGER
Vi har samlet flere tips nedover, alle i prisklassen under 549,-. Her skal det finnes et tips eller to til de fleste. 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer
Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer
Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer