Vi har åpnet ny butikk i Hegdehaugsveien!

0

Kurven din er tom

Utstyr
 • Revir's eget

 • Gavekort

 • klær
 • Revir's eget

 • 2

  I 1931 ga Helge Ingstad ut sin debutbok Pelsjegerliv. Og i forbindelse med 90års jubileet inviterte Helges barnebarn, Eirik Ingstad, til en eksklusiv minifestival i 2021, med noen av de største navnene i eventyrbransjen. I år blir det ny minifestival – 10. februar – denne gangen er temaet natur og psykisk helse.

  Denne festivalen finner sted på Brattalid, den gamle stua til Helge Ingstad.
  Festivalen vil også streames på det verdensomspennende internettet.

  NB! Det er kun 40 fysiske billetter – og disse blir tilgjengelig på linken under kl.17.00 23. januar.

  DATO: 10. FEBRUAR 2023

  STED: BRATTALID OG STREAMING PÅ INTERNETTET
  BILLETTER TIL BRATTALID: KJØP HER (slippes 23. januar kl.17.00)
  LINKER TIL STREAMING: KJØP HER

  I år er kvelden viet temaet «natur og psykisk helse». Foredragsholdere er Stian «med sekken» Aadland, Johanne Refseth, kjent som «Psykolog med Sovepose», og Randulf Valle, med Podcasten Uteliv – livestreaming.

  STIAN AADLAND / @stian.med.sekken
  Stian Aadland er polarguide, fotograf og deltids-eventyrer, og kanskje bedre kjent under navnet «Stian med sekken». Når han ikke utforsker ensomme fjell på Svalbard eller danser med pingviner i Antarktis bor han stort sett i teltet sitt for å være nærmest mulig naturen. For Stian handler eventyrene om lek, nysgjerrighet og jakten på gylne øyeblikk. På Ingstadfestivalen deler Stian den sterke historien om hvordan han har funnet styrke i naturen til å behandle sorgen etter tapet av nære venner i to skredulykker.


  JOHANNE REFSETH / @psykolog.med.sovepose
  Johanne Refseth er kvinnen bak instagramkontoen @psykolog.med.sovepose og forfatter av den bestselgende boka Psykolog med sovepose. Med rundt 60 000 følgere på Instagram deler hun lett anvendelig psykologi sammen med bilder og videoer fra et aktivt friluftsliv.

  Ut over å være instagrammer er Refseth en anerkjent psykolog og foredragsholder, videre er hun mye brukt som ekspertkommentator i TV, Radio, og i landets små og store aviser. Refseth fikk i 2020 Åsa Gruda Skards pris for popularisering av psykologisk kunnskap.

  På Ingstadfestivalen vil Refseth prate om naturens effekt på mental helse. Hva sier forskningen og hvor er sammenhengen mellom det vi gjør i terapi og det naturen gjør?


  RANDULF VALLE MED PODCASTEN UTELIV / @randulfvalle
  Randulf er forfatter, eventyrer, fotograf og mannen bak podcasten Uteliv som er en av Norges største podcaster for natur og friluftsliv. Randulf har et nært forhold til Ingstad og i 2014 skrev han boken «Hjalmar Dale - den glemte eventyrer» om Ingstads fangstpartner i Canadas villmark.

  På Ingstadfestivalen blir podcasten livestreamet med Johanne og Stian som gjester.

   

  Bilder fra Ingstadfestivalen 2021 – alle foto: Einar Pfeiffer / @tindefant1