GRATIS FRAKT OVER 500,- !!

0

Handlekurven er tom

18 desember, 2020

Vi tilbyr nå gratis hjemkjøring av nettbestillinger på over 1000,- i vårt revir, Oslo og Bærum frem til 22. desember 2020.

Siden det fortsatt pågår en pandemi omkring oss leter vi med lys å lykte etter smarte måter å forene folk med gavene de ønsker seg til jul. Vi har allerede kjørt gratis frakt i to måneder, det har vært en sukseess, men nå stepper vi opp dette gamet flere hakk.

Vi kjører nå nettbestillinger helt til døra di, i vårt lokalområde Oslo og Bærum.

SJEKK UT ALLE VÅRE JULEGAVETIPS

KONSERNELEDELSEN TRØR TIL
Revirkonsernledelsens tre mest fremtredende Oslo-locals, Rickard, Stein og Ola, slenger seg i elbiler, mopeder, sparkesykler og/eller andre fremkomstmidler – og kjører din nettordre helt hjem på døra, forutsatt at du bestiller for over tusingen.

GRATIS HJEMKJØRING

VI VEIT HVOR DU BOR
Dersom du ønsker hjemlevering, og ikke vegrer deg mot å få disse skjeggebassene på døra, finner du et alternativ for dette i utsjekk. Det vil se omtrent ut som bildet her.

gratis hjemkjøring

DE TAR MED SEG JULELEKTYRE
Ikke nok med at du får gaven rett på trammen, de tar med seg et nummer av REVIR JOURNALEN på kjøpet, slik at du har lesestoff i jula. 

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

BLI MEDEIER I REVIR – OG HENG MED PÅ REISEN
BLI MEDEIER I REVIR – OG HENG MED PÅ REISEN

11 mai, 2021

Siden oppstarten i 2016 har Revir hatt kontinuerlig vekst. I 2021 er interessen for aktivt friluftsliv og Revir større enn noengang. Nå søker vi investorer for å møte økt etterspørsel.
Les Mer
SINDRE M. KLEPP - DESIGNSJEF SUNSKI
SINDRE M. KLEPP - DESIGNSJEF SUNSKI

10 mai, 2021

Designavdelingen i det fremadstormende amerikanske solbrillemerket Sunski ledes av Sindre Mathisen Klepp fra Rykkinn.
Les Mer
REVIR STARTER SYKKELVERKSTED
REVIR STARTER SYKKELVERKSTED

08 mai, 2021

Revir og BC Verksted starter sykkelverksted i kjelleren under Revir, midt i Oslo. Med på laget har de fått den svært erfarne sykkelmekanikeren Jan Peter Bae Engelbrecht.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev