GRATIS HJEMKJØRING I OSLO OG BÆRUM FØR JUL

GRATIS HJEMKJØRING I OSLO OG BÆRUM FØR JUL

Vi tilbyr nå gratis hjemkjøring av nettbestillinger på over 1000,- i vårt revir, Oslo og Bærum frem til 22. desember 2020.

Siden det fortsatt pågår en pandemi omkring oss leter vi med lys å lykte etter smarte måter å forene folk med gavene de ønsker seg til jul. Vi har allerede kjørt gratis frakt i to måneder, det har vært en sukseess, men nå stepper vi opp dette gamet flere hakk.

Vi kjører nå nettbestillinger helt til døra di, i vårt lokalområde Oslo og Bærum.

SJEKK UT ALLE VÅRE JULEGAVETIPS

KONSERNELEDELSEN TRØR TIL
Revirkonsernledelsens tre mest fremtredende Oslo-locals, Rickard, Stein og Ola, slenger seg i elbiler, mopeder, sparkesykler og/eller andre fremkomstmidler – og kjører din nettordre helt hjem på døra, forutsatt at du bestiller for over tusingen.

GRATIS HJEMKJØRING

VI VEIT HVOR DU BOR
Dersom du ønsker hjemlevering, og ikke vegrer deg mot å få disse skjeggebassene på døra, finner du et alternativ for dette i utsjekk. Det vil se omtrent ut som bildet her.

gratis hjemkjøring

DE TAR MED SEG JULELEKTYRE
Ikke nok med at du får gaven rett på trammen, de tar med seg et nummer av REVIR JOURNALEN på kjøpet, slik at du har lesestoff i jula. 


Også i SISTE FRA MAGASINET

FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer