GIGG I GOKK – GJENTAR SUKSESSEN

GIGG I GOKK – GJENTAR SUKSESSEN

Stein Torleif Bjella og Hedvig Mollestad Trio er årets navn på Gigg i Gokk – en helt unik festivalopplevelse langt til skogs.

ALT DU TRENGER Å VITE OM GIGG I GOKK

GIGG I GOKKFoto: BT Stokke

GJENTAR SUKSESSEN
Hvis du gikk du glipp av den legendariske Gigg i Gokk-festivalen for to år siden, da Raga Rockers og Ida Maria skapte magi i skogen med fantastiske konserter, får du en ny mulighet i år. Lørdag 21. august besøker Stein Torleif Bjella, Hedvig Mollestad Trio, Anton Ruud Trio og The Cavebones den intime og stemningsfulle festivalen.

Gigg i Gokk arrangeres på idylliske og bortgjemte Åstjern på Hadeland, en drøy times kjøretur fra Oslo

GIGG I GOKK

STEIN TORLEIF BJELLA
Den folkekjære artisten Stein Torleif Bjella vil passe perfekt i skogen på Åstjern. Han er en av våre aller største visekunstnere og leverer melodier og historier med en formidlingsevne få er i nærheten av. Bjella har blant annet mottatt Spellemannsprisen, Edvardprisen, Prøysenprisen og Bendiksenprisen.

HEDVIG MOLLESTAD TRIO
Hedvig Mollestad Trio er ute med et nytt kritikerrost album som har høstet en rekke 6-ere. De blander rock, prog og jazz – et skikkelig fett live-band med fantastiske musikere. Igjen skal skogen rocke!

ANTON RUUD
Anton Ruud gjør låtskriving til en kunst. Om selvopplevde, eller helt oppdiktede, historier. Nerven i fremføringen og hans sterke stemme, tar deg med til mørke barer like lett som til havet eller fjellet. På Gigg i Gokk stiller han med et trioformat med blant annet sin faste våpendrager Arne Skagen på gitar. Her blir det magi i skogen.

Bruk tiden frem til festivalen på å lytte til bandene som kommer:THE CAVEBONES
The Cavebones er, og har alltid vært, en vilt live-band med eksentriske kostymer og teatralske opptredener. Har du sett dem, glemmer du det aldri. En uhemmet orgie av sceneantrekk og personligheter hvor 50-tallets rockabilly, 60-tallets garage and 70-tallets punk tar helt av! The Cavebones er: Jo Espen Johansen, Kåre Pedersen, Dag F. Gravem, Theodor Kristensen og Freddy Blomberg.

Arrangør for festivalen er Åstjern og Aleksandersen Lyd & Lys. De lover en eksklusiv og velprodusert festival i trygge rammer. I år arrangeres Gigg i Gokk i en nedskalert variant, hvor alt samles over én dag og med begrenset antall billetter. Det blir mulighet for parkering, bobiler og telting.

GIGG I GOKK
Foto: BT Stokke

Stikkord for festivalen er Musikk, Natur, Mat, Kunst. Det blir med andre ord flere gode og minneverdige opplevelser langt til skogs på Åstjern 21. august.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer