GIGG I GOKK – GJENTAR SUKSESSEN

GIGG I GOKK – GJENTAR SUKSESSEN

Stein Torleif Bjella og Hedvig Mollestad Trio er årets navn på Gigg i Gokk – en helt unik festivalopplevelse langt til skogs.

ALT DU TRENGER Å VITE OM GIGG I GOKK

GIGG I GOKKFoto: BT Stokke

GJENTAR SUKSESSEN
Hvis du gikk du glipp av den legendariske Gigg i Gokk-festivalen for to år siden, da Raga Rockers og Ida Maria skapte magi i skogen med fantastiske konserter, får du en ny mulighet i år. Lørdag 21. august besøker Stein Torleif Bjella, Hedvig Mollestad Trio, Anton Ruud Trio og The Cavebones den intime og stemningsfulle festivalen.

Gigg i Gokk arrangeres på idylliske og bortgjemte Åstjern på Hadeland, en drøy times kjøretur fra Oslo

GIGG I GOKK

STEIN TORLEIF BJELLA
Den folkekjære artisten Stein Torleif Bjella vil passe perfekt i skogen på Åstjern. Han er en av våre aller største visekunstnere og leverer melodier og historier med en formidlingsevne få er i nærheten av. Bjella har blant annet mottatt Spellemannsprisen, Edvardprisen, Prøysenprisen og Bendiksenprisen.

HEDVIG MOLLESTAD TRIO
Hedvig Mollestad Trio er ute med et nytt kritikerrost album som har høstet en rekke 6-ere. De blander rock, prog og jazz – et skikkelig fett live-band med fantastiske musikere. Igjen skal skogen rocke!

ANTON RUUD
Anton Ruud gjør låtskriving til en kunst. Om selvopplevde, eller helt oppdiktede, historier. Nerven i fremføringen og hans sterke stemme, tar deg med til mørke barer like lett som til havet eller fjellet. På Gigg i Gokk stiller han med et trioformat med blant annet sin faste våpendrager Arne Skagen på gitar. Her blir det magi i skogen.

Bruk tiden frem til festivalen på å lytte til bandene som kommer:THE CAVEBONES
The Cavebones er, og har alltid vært, en vilt live-band med eksentriske kostymer og teatralske opptredener. Har du sett dem, glemmer du det aldri. En uhemmet orgie av sceneantrekk og personligheter hvor 50-tallets rockabilly, 60-tallets garage and 70-tallets punk tar helt av! The Cavebones er: Jo Espen Johansen, Kåre Pedersen, Dag F. Gravem, Theodor Kristensen og Freddy Blomberg.

Arrangør for festivalen er Åstjern og Aleksandersen Lyd & Lys. De lover en eksklusiv og velprodusert festival i trygge rammer. I år arrangeres Gigg i Gokk i en nedskalert variant, hvor alt samles over én dag og med begrenset antall billetter. Det blir mulighet for parkering, bobiler og telting.

GIGG I GOKK
Foto: BT Stokke

Stikkord for festivalen er Musikk, Natur, Mat, Kunst. Det blir med andre ord flere gode og minneverdige opplevelser langt til skogs på Åstjern 21. august.


Også i SISTE FRA MAGASINET

FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer