Vi har åpnet ny butikk i Hegdehaugsveien!

0

Kurven din er tom

Utstyr
 • Revir's eget

 • Gavekort

 • klær
 • Revir's eget

 • 2

  Stein Torleif Bjella og Hedvig Mollestad Trio er årets navn på Gigg i Gokk – en helt unik festivalopplevelse langt til skogs.

  ALT DU TRENGER Å VITE OM GIGG I GOKK

  GIGG I GOKKFoto: BT Stokke

  GJENTAR SUKSESSEN
  Hvis du gikk du glipp av den legendariske Gigg i Gokk-festivalen for to år siden, da Raga Rockers og Ida Maria skapte magi i skogen med fantastiske konserter, får du en ny mulighet i år. Lørdag 21. august besøker Stein Torleif Bjella, Hedvig Mollestad Trio, Anton Ruud Trio og The Cavebones den intime og stemningsfulle festivalen.

  Gigg i Gokk arrangeres på idylliske og bortgjemte Åstjern på Hadeland, en drøy times kjøretur fra Oslo

  GIGG I GOKK

  STEIN TORLEIF BJELLA
  Den folkekjære artisten Stein Torleif Bjella vil passe perfekt i skogen på Åstjern. Han er en av våre aller største visekunstnere og leverer melodier og historier med en formidlingsevne få er i nærheten av. Bjella har blant annet mottatt Spellemannsprisen, Edvardprisen, Prøysenprisen og Bendiksenprisen.

  HEDVIG MOLLESTAD TRIO
  Hedvig Mollestad Trio er ute med et nytt kritikerrost album som har høstet en rekke 6-ere. De blander rock, prog og jazz – et skikkelig fett live-band med fantastiske musikere. Igjen skal skogen rocke!

  ANTON RUUD
  Anton Ruud gjør låtskriving til en kunst. Om selvopplevde, eller helt oppdiktede, historier. Nerven i fremføringen og hans sterke stemme, tar deg med til mørke barer like lett som til havet eller fjellet. På Gigg i Gokk stiller han med et trioformat med blant annet sin faste våpendrager Arne Skagen på gitar. Her blir det magi i skogen.

  Bruk tiden frem til festivalen på å lytte til bandene som kommer:  THE CAVEBONES
  The Cavebones er, og har alltid vært, en vilt live-band med eksentriske kostymer og teatralske opptredener. Har du sett dem, glemmer du det aldri. En uhemmet orgie av sceneantrekk og personligheter hvor 50-tallets rockabilly, 60-tallets garage and 70-tallets punk tar helt av! The Cavebones er: Jo Espen Johansen, Kåre Pedersen, Dag F. Gravem, Theodor Kristensen og Freddy Blomberg.

  Arrangør for festivalen er Åstjern og Aleksandersen Lyd & Lys. De lover en eksklusiv og velprodusert festival i trygge rammer. I år arrangeres Gigg i Gokk i en nedskalert variant, hvor alt samles over én dag og med begrenset antall billetter. Det blir mulighet for parkering, bobiler og telting.

  GIGG I GOKK
  Foto: BT Stokke

  Stikkord for festivalen er Musikk, Natur, Mat, Kunst. Det blir med andre ord flere gode og minneverdige opplevelser langt til skogs på Åstjern 21. august.