Ny ladning Frost River-produkter ankommet fra Duluth Minnesota, bl.a. Great Norhern Mitts, og de er testet noe inni granskauen. 

De utrolig flotte Frost River-vottene er endelig tilbake på lager, heldigvis er det enda noen kalde dager igjen av sesongen. Håndlaget i Duluth, Minnesota av bomullskanvas og skinn. Dette er utrolig fine, varme og komfortable votter som funker på de kalde dagene. De er såpass åpne at de glir lett utenpå en tjukk og god vinterjakke uten å skape krøll rundt håndleddet, dette er noe vi setter stor pris på.

frost river great northern mitt

En liten hack som man kan gjøre med disse - ved behov - er å lage en liten strammeordning øverst, for å forhindre å få snø oppi vottene. Vi kommer tilbake med en smart løsning på dette plutselig. 

 

 

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

KRISTINE GÅR THE PACIFIC CREST TRAIL
KRISTINE GÅR THE PACIFIC CREST TRAIL

Kristine Rise Fry skal gå den 4279km lange ruten The Pacific Crest Trail fra Mexico til Canada, og vi får jevnlige oppdateringer fra turen.
Les Mer
DEN STORE SJØØRRETNATTEN
DEN STORE SJØØRRETNATTEN

Revir inviterer til Den Store Sjøørretnatten, natt til søndag 12.5. En sosial sammenkomst med et aldri så lite konkurranseaspekt for fluefiskere. 
Les Mer
BLANDEVEISRØVER - ROCKY MOUNTAIN SOLO 70
BLANDEVEISRØVER - ROCKY MOUNTAIN SOLO 70

Solo 70 er en nydelig gravel-røver fra den legendariske terrengsykkel-produsenten Rocky Mountain Bicycles.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev