Det nærmer seg stengetid her i storgata. Om litt låser vi døra og drar til fjells eller til skogs for å feire jul.

Til de av dere som forventer en gave fra Revir, og som ikke orker spenningen mer, så kan jeg røpe at det enten er en fjellmannsklokke eller en svensk håndlagd øks eller et turvannfilter fra Sveits eller undertøy med glidløs eller ullundertøy med silke eller skjærefjøl lagd av snowboardrester eller anorakk fra det svenske forsvaret eller barnetreski fra Skotterudeller tysk toalettmappe eller skjerf fra Gildeskåleller bakte arbeidshansker eller spansk emaljekopp eller langbuebyggesett eller øretelefonstrømpeeller teppe fra fjell eller jomfruullslue eller 100% norskproduserte truger eller flytende solbriller eller älgskinnstøvler  eller noe helt annet som jeg ikke kommer på nå i farta.

(Og dersom det var noen av oss som sto for innpakninga av gaven så kan vi bare beklage. Vi mistenkte det lenge, men nå i jula fikk vi bekrefta uten tvil at absolutt ingen av oss kan pakke inn en gave på en tilstrekkelig måte.)

Så tusen takk til alle som støttet oss gjennom vår første desember i butikk! Vi er tilbake i 2017 med masse annet spennende sprell.

PS. Som sagt stikker vi fra mye av ansvaret vårt i romjula og får derfor mest sansynnlig ikke behandlet så mange bestillinger i nettbutikken. Men dersom du fortatt er i handlemodus kjører vi en 15% rabatt kampanje på utvalgt Revir merch. Varene vil bli sendt ut så fort vi er tilbake på nyåret. Bruk rabattkodde "GODJUL15" i checkout.

Link til kampanje

 

 


HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
FILSON I OVER 120 ÅR
FILSON I OVER 120 ÅR

De lager klær, bagasje og annet utstyr i ubestridelig kvalitet og med en stil som vi er begeistret for. Kan vi kalle det sofistikert redneck? Ikke godt å si, men dette er bra greier.

Les mer
Iron & Resin – Skapt for ekte eventyr
Iron & Resin – Skapt for ekte eventyr

Born in a small, Southern California, blue-collar beach town, graced with world class point breaks and seaside racetracks, where ghosts of a once towering oil industry still linger in the shadows...

Les mer