Fra alle oss...

Fra alle oss...

Det nærmer seg stengetid her i storgata. Om litt låser vi døra og drar til fjells eller til skogs for å feire jul.

Til de av dere som forventer en gave fra Revir, og som ikke orker spenningen mer, så kan jeg røpe at det enten er en fjellmannsklokke eller en svensk håndlagd øks eller et turvannfilter fra Sveits eller undertøy med glidløs eller ullundertøy med silke eller skjærefjøl lagd av snowboardrester eller anorakk fra det svenske forsvaret eller barnetreski fra Skotterudeller tysk toalettmappe eller skjerf fra Gildeskåleller bakte arbeidshansker eller spansk emaljekopp eller langbuebyggesett eller øretelefonstrømpeeller teppe fra fjell eller jomfruullslue eller 100% norskproduserte truger eller flytende solbriller eller älgskinnstøvler  eller noe helt annet som jeg ikke kommer på nå i farta.

(Og dersom det var noen av oss som sto for innpakninga av gaven så kan vi bare beklage. Vi mistenkte det lenge, men nå i jula fikk vi bekrefta uten tvil at absolutt ingen av oss kan pakke inn en gave på en tilstrekkelig måte.)

Så tusen takk til alle som støttet oss gjennom vår første desember i butikk! Vi er tilbake i 2017 med masse annet spennende sprell.

PS. Som sagt stikker vi fra mye av ansvaret vårt i romjula og får derfor mest sansynnlig ikke behandlet så mange bestillinger i nettbutikken. Men dersom du fortatt er i handlemodus kjører vi en 15% rabatt kampanje på utvalgt Revir merch. Varene vil bli sendt ut så fort vi er tilbake på nyåret. Bruk rabattkodde "GODJUL15" i checkout.

Link til kampanje

 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer