Gratis frakt på ordre over 1500,-

av David Friis

Det nærmer seg stengetid her i storgata. Om litt låser vi døra og drar til fjells eller til skogs for å feire jul.

Til de av dere som forventer en gave fra Revir, og som ikke orker spenningen mer, så kan jeg røpe at det enten er en fjellmannsklokke eller en svensk håndlagd øks eller et turvannfilter fra Sveits eller undertøy med glidløs eller ullundertøy med silke eller skjærefjøl lagd av snowboardrester eller anorakk fra det svenske forsvaret eller barnetreski fra Skotterudeller tysk toalettmappe eller skjerf fra Gildeskåleller bakte arbeidshansker eller spansk emaljekopp eller langbuebyggesett eller øretelefonstrømpeeller teppe fra fjell eller jomfruullslue eller 100% norskproduserte truger eller flytende solbriller eller älgskinnstøvler  eller noe helt annet som jeg ikke kommer på nå i farta.

(Og dersom det var noen av oss som sto for innpakninga av gaven så kan vi bare beklage. Vi mistenkte det lenge, men nå i jula fikk vi bekrefta uten tvil at absolutt ingen av oss kan pakke inn en gave på en tilstrekkelig måte.)

Så tusen takk til alle som støttet oss gjennom vår første desember i butikk! Vi er tilbake i 2017 med masse annet spennende sprell.

PS. Som sagt stikker vi fra mye av ansvaret vårt i romjula og får derfor mest sansynnlig ikke behandlet så mange bestillinger i nettbutikken. Men dersom du fortatt er i handlemodus kjører vi en 15% rabatt kampanje på utvalgt Revir merch. Varene vil bli sendt ut så fort vi er tilbake på nyåret. Bruk rabattkodde "GODJUL15" i checkout.

Link til kampanje

 

 

David Friis
David FriisOgså SISTE FRA MAGASINET

RØNNING - NORSKE TRESKI
RØNNING - NORSKE TRESKI

av John Harald Knutsson

I over åtti år har familien Rønning laget treski på Skotterud i Eidskog, og da ikke primært for sentimentale nostalgikere, snarere tvert imot.
Les Mer
REVIR OG HYTTEGUTTAS BYTTELOPPIS
REVIR OG HYTTEGUTTAS BYTTELOPPIS

av John Harald Knutsson

Gjenbruk på Bruket. Revir og Hyttegutta inviterer til byttedag og loppemarked i samarbeid med Bruket Oslo.
Les Mer
ÅPENT ÅRSMØTE I NORSK MEITEUNION
ÅPENT ÅRSMØTE I NORSK MEITEUNION

av John Harald Knutsson

Norsk Meiteunion, noen av landets mest dedikerte sportsfiskere, inviterer alle interesserte til en dag i Reviret med foredrag, film og fiskepreik lørdag 26. januar. 
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev