Vi har åpnet ny butikk i Hegdehaugsveien!

0

Kurven din er tom

Utstyr
 • Revir's eget

 • Gavekort

 • klær
 • Revir's eget

 • 2

  MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV OG FÅ 50% RABATT PÅ VÅRE FAVORITTPRODUKTER.

  Påmelding finner du HER, og rabattkoden kommer i første nyhetsbrev.

  Men, hvorfor denne generøsiteten spør du kanskje? Jo, nå skal du høre …

   

  NYHETSBREV

  I likhet med mange andre ser også vi på sosiale medier med ambivalent blikk. Mye av innholdet på Instagram er åpenbart inspirerende, men det er også en alvorlige bekymringer knyttet til hva SoMe gjør med oss, og særlig våre unge.

  Både amerikanske Jonathan Haidt og briten Johann Hari har skrevet mye om dette i den senere tid. Vi anbefaler å sjekke dem ut – gjerne i podcast-format, om du også har mistet evnen til å lese.

  NYHETSBREV

  Her hjemme i vårt nærmeste turunivers har @psykolog.med.sovepose gjort seg noen interessante refleksjoner rundt temaet – både på Instagram (paradoksalt nok), diverse podcaster og i bokform.

  Også fra et forretningsmessig perspektiv (vi er jo tross alt en forretning) er det frustrerende å være prisgitt Metas mange merkelige krumspring – og det er ikke uten bismak at vi ser innholdet vårt berike Metaverset.

  «Dere må på TikTok», hører vi stadig vekk. I dagens geopolitiske situasjon er det ikke med entusiasme vi omfavner dette kinesiske mediet, men hvem vet, kanskje dukker vi motvillig opp der likevel.

  NYHETSBREV

  Men vi ønsker altså å gjøre oss mindre avhengige av SoMe, og eneste alternativet vi ser er å overbevise dere – våre følgere, venner og kunder om å abonnere på vårt nyhetsbrev, slik at vi kan nå dere direkte med det vi holder på med her.

  Aktiviteter, arrangementer, nyheter og gode tilbud rett i spamfilteret til gmail altså.

  I et forsøk på å konvertere Instafølgere til nyhetsbrevslesere har vi derfor satt sammen en kolleksjon godbiter, bestselgere og favoritter som du får 50% rabatt på – og rabattkoden kommer i nyhetsbrevet på fredag.

  NYHETSBREV

  Vi ønsker jo at nyhetsbrevet vårt skal være verdt å få med seg uansett, men her får du altså et ekstra incentiv som det svinger litt av. Og flere slike spesialtilbud vil komme fremover.