FØLG VÅRT NYHETSBREV

FØLG VÅRT NYHETSBREV

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV OG FÅ 50% RABATT PÅ VÅRE FAVORITTPRODUKTER.

Påmelding finner du HER, og rabattkoden kommer i første nyhetsbrev.

Men, hvorfor denne generøsiteten spør du kanskje? Jo, nå skal du høre …

 

NYHETSBREV

I likhet med mange andre ser også vi på sosiale medier med ambivalent blikk. Mye av innholdet på Instagram er åpenbart inspirerende, men det er også en alvorlige bekymringer knyttet til hva SoMe gjør med oss, og særlig våre unge.

Både amerikanske Jonathan Haidt og briten Johann Hari har skrevet mye om dette i den senere tid. Vi anbefaler å sjekke dem ut – gjerne i podcast-format, om du også har mistet evnen til å lese.

NYHETSBREV

Her hjemme i vårt nærmeste turunivers har @psykolog.med.sovepose gjort seg noen interessante refleksjoner rundt temaet – både på Instagram (paradoksalt nok), diverse podcaster og i bokform.

Også fra et forretningsmessig perspektiv (vi er jo tross alt en forretning) er det frustrerende å være prisgitt Metas mange merkelige krumspring – og det er ikke uten bismak at vi ser innholdet vårt berike Metaverset.

«Dere må på TikTok», hører vi stadig vekk. I dagens geopolitiske situasjon er det ikke med entusiasme vi omfavner dette kinesiske mediet, men hvem vet, kanskje dukker vi motvillig opp der likevel.

NYHETSBREV

Men vi ønsker altså å gjøre oss mindre avhengige av SoMe, og eneste alternativet vi ser er å overbevise dere – våre følgere, venner og kunder om å abonnere på vårt nyhetsbrev, slik at vi kan nå dere direkte med det vi holder på med her.

Aktiviteter, arrangementer, nyheter og gode tilbud rett i spamfilteret til gmail altså.

I et forsøk på å konvertere Instafølgere til nyhetsbrevslesere har vi derfor satt sammen en kolleksjon godbiter, bestselgere og favoritter som du får 50% rabatt på – og rabattkoden kommer i nyhetsbrevet på fredag.

NYHETSBREV

Vi ønsker jo at nyhetsbrevet vårt skal være verdt å få med seg uansett, men her får du altså et ekstra incentiv som det svinger litt av. Og flere slike spesialtilbud vil komme fremover.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer