FØLG VÅRT NYHETSBREV

FØLG VÅRT NYHETSBREV

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV OG FÅ 50% RABATT PÅ VÅRE FAVORITTPRODUKTER.

Påmelding finner du HER, og rabattkoden kommer i første nyhetsbrev.

Men, hvorfor denne generøsiteten spør du kanskje? Jo, nå skal du høre …

 

NYHETSBREV

I likhet med mange andre ser også vi på sosiale medier med ambivalent blikk. Mye av innholdet på Instagram er åpenbart inspirerende, men det er også en alvorlige bekymringer knyttet til hva SoMe gjør med oss, og særlig våre unge.

Både amerikanske Jonathan Haidt og briten Johann Hari har skrevet mye om dette i den senere tid. Vi anbefaler å sjekke dem ut – gjerne i podcast-format, om du også har mistet evnen til å lese.

NYHETSBREV

Her hjemme i vårt nærmeste turunivers har @psykolog.med.sovepose gjort seg noen interessante refleksjoner rundt temaet – både på Instagram (paradoksalt nok), diverse podcaster og i bokform.

Også fra et forretningsmessig perspektiv (vi er jo tross alt en forretning) er det frustrerende å være prisgitt Metas mange merkelige krumspring – og det er ikke uten bismak at vi ser innholdet vårt berike Metaverset.

«Dere må på TikTok», hører vi stadig vekk. I dagens geopolitiske situasjon er det ikke med entusiasme vi omfavner dette kinesiske mediet, men hvem vet, kanskje dukker vi motvillig opp der likevel.

NYHETSBREV

Men vi ønsker altså å gjøre oss mindre avhengige av SoMe, og eneste alternativet vi ser er å overbevise dere – våre følgere, venner og kunder om å abonnere på vårt nyhetsbrev, slik at vi kan nå dere direkte med det vi holder på med her.

Aktiviteter, arrangementer, nyheter og gode tilbud rett i spamfilteret til gmail altså.

I et forsøk på å konvertere Instafølgere til nyhetsbrevslesere har vi derfor satt sammen en kolleksjon godbiter, bestselgere og favoritter som du får 50% rabatt på – og rabattkoden kommer i nyhetsbrevet på fredag.

NYHETSBREV

Vi ønsker jo at nyhetsbrevet vårt skal være verdt å få med seg uansett, men her får du altså et ekstra incentiv som det svinger litt av. Og flere slike spesialtilbud vil komme fremover.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer
INGSTADFESTIVALEN 2024 – NATUR, EVENTYR OG HISTORIEFORTELLING
INGSTADFESTIVALEN 2024 – NATUR, EVENTYR OG HISTORIEFORTELLING

Opplev et fengslende dykk inn i natur, eventyr og historiefortelling den 16. februar. Fra den historiske Brattalid – Helge og Anne Stine Ingstads hjem, strømmes festivalen live, med et begrenset antall plasser tilgjengelig i selve stua (for de heldige).
Les mer