GRATIS FRAKT OVER 500,- !!

0

Handlekurven er tom

23 august, 2020

Revir anbefaler Firepot turmat - næringsrik, råvarebasert turmat som gir deg en matopplevelse som kan nytes i de mest spektakulære omgivelser.

Foto: Lise von Krogh

SJEKK UTVALGET MÅLTIDER FRA FIREPOT

FIREPOT TURMAT REVIR

AMBISIØSE, MATGLADE BRITER
Langt ute på den britiske landsbygda i grevskapet Dorset ble Firepot etablert med en ambisjon om å løfte turmat opp til et nivå som kunne matche omgivelsene den skulle spises i.

Den frysetørkede turmaten som har dominert markedet til nå er ikke så værst dersom du er skikkelig sulten, men ambisjonsnivået til Firepot lå vesentlig høyere enn "godt nok når du er sulten".

Ikke bare skulle maten være lett å pakke med seg, kjapp å tilberede og tilstrekkelig energi-, og næringsrik for heftige langturer - den skulle være en matopplevelse sammenliknbar med et langtidskokt, hjemmelaget måltid.

FIREPOT TURMAT REVIR

TØRKET, IKKE FRYSETØRKET
I motsetning til frysetørking som de fleste andre bruker har Firepot valgt å tørke maten ved hjelp av varm luft, ikke ulikt de eldste metodene for konservering av mat, for å oppnå den optimale smakeligheten.

Matrettene lages ferdig fra grunnen, med sterkt fokus på rene og tydelige råvarer, deretter tørkes de på en måte som ivaretar de ulike smakene på best vis.

FIREPOT TURMAT REVIR

GODKJENT AV ERNÆRINGSBIOLOG
Vi fikk vår nesten in-house ernæringsbiolog til å ta en titt på ingrediensene og fikk tommel opp.

firepot turmat

- Bra sammensatt ernæringsmessig, rene tydelige råvarer og lite prosessert. Passelig med energi, en bra fiber- og proteinkilde og de inneholder en del lettilgjengelige karbohydrater, som er nyttig på tur, sa hun og la til at den spicy svinegryta med nudler var supergod.

For å ta et eksempel fra Firepots hjemmesider, chili con carne:

60 % av anbefalt behov for proteiner
30 % av anbefalt behov for karbohydrater
35 % av anbefalt behov for fiber

...men bare 18 % av anbefalt behov for salt.

FIREPOT TURMAT REVIR

SMAKELIG MÅLTID
Dersom du er Bodil og har med deg vaffeljern, toastjern, ingredienser til pizzaruller, kanelboller og en middels konfirmasjonsmiddag, samt fem liter hjemmebrygget surøl når nok ikke Firepot helt opp til dine forventninger om et smakelig turmåltid.

Men dersom du verdsetter det å bare helle en skvett vann oppi en pose, og vipps så er middagen klar, så får du det ikke bedre enn med måltidene fra Firepot.

SJEKK UTVALGET FRA FIREPOT

FIREPOT TURMAT REVIR

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

BLI MEDEIER I REVIR – OG HENG MED PÅ REISEN
BLI MEDEIER I REVIR – OG HENG MED PÅ REISEN

11 mai, 2021

Siden oppstarten i 2016 har Revir hatt kontinuerlig vekst. I 2021 er interessen for aktivt friluftsliv og Revir større enn noengang. Nå søker vi investorer for å møte økt etterspørsel.
Les Mer
SINDRE M. KLEPP - DESIGNSJEF SUNSKI
SINDRE M. KLEPP - DESIGNSJEF SUNSKI

10 mai, 2021

Designavdelingen i det fremadstormende amerikanske solbrillemerket Sunski ledes av Sindre Mathisen Klepp fra Rykkinn.
Les Mer
REVIR STARTER SYKKELVERKSTED
REVIR STARTER SYKKELVERKSTED

08 mai, 2021

Revir og BC Verksted starter sykkelverksted i kjelleren under Revir, midt i Oslo. Med på laget har de fått den svært erfarne sykkelmekanikeren Jan Peter Bae Engelbrecht.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev