FIREPOT - TØRKET TURMAT

FIREPOT - TØRKET TURMAT

Revir anbefaler Firepot turmat - næringsrik, råvarebasert turmat som gir deg en matopplevelse som kan nytes i de mest spektakulære omgivelser.

Foto: Lise von Krogh

SJEKK UTVALGET MÅLTIDER FRA FIREPOT

FIREPOT TURMAT REVIR

AMBISIØSE, MATGLADE BRITER
Langt ute på den britiske landsbygda i grevskapet Dorset ble Firepot etablert med en ambisjon om å løfte turmat opp til et nivå som kunne matche omgivelsene den skulle spises i.

Den frysetørkede turmaten som har dominert markedet til nå er ikke så værst dersom du er skikkelig sulten, men ambisjonsnivået til Firepot lå vesentlig høyere enn "godt nok når du er sulten".

Ikke bare skulle maten være lett å pakke med seg, kjapp å tilberede og tilstrekkelig energi-, og næringsrik for heftige langturer - den skulle være en matopplevelse sammenliknbar med et langtidskokt, hjemmelaget måltid.

FIREPOT TURMAT REVIR

TØRKET, IKKE FRYSETØRKET
I motsetning til frysetørking som de fleste andre bruker har Firepot valgt å tørke maten ved hjelp av varm luft, ikke ulikt de eldste metodene for konservering av mat, for å oppnå den optimale smakeligheten.

Matrettene lages ferdig fra grunnen, med sterkt fokus på rene og tydelige råvarer, deretter tørkes de på en måte som ivaretar de ulike smakene på best vis.

FIREPOT TURMAT REVIR

GODKJENT AV ERNÆRINGSBIOLOG
Vi fikk vår nesten in-house ernæringsbiolog til å ta en titt på ingrediensene og fikk tommel opp.

firepot turmat

- Bra sammensatt ernæringsmessig, rene tydelige råvarer og lite prosessert. Passelig med energi, en bra fiber- og proteinkilde og de inneholder en del lettilgjengelige karbohydrater, som er nyttig på tur, sa hun og la til at den spicy svinegryta med nudler var supergod.

For å ta et eksempel fra Firepots hjemmesider, chili con carne:

60 % av anbefalt behov for proteiner
30 % av anbefalt behov for karbohydrater
35 % av anbefalt behov for fiber

...men bare 18 % av anbefalt behov for salt.

FIREPOT TURMAT REVIR

SMAKELIG MÅLTID
Dersom du er Bodil og har med deg vaffeljern, toastjern, ingredienser til pizzaruller, kanelboller og en middels konfirmasjonsmiddag, samt fem liter hjemmebrygget surøl når nok ikke Firepot helt opp til dine forventninger om et smakelig turmåltid.

Men dersom du verdsetter det å bare helle en skvett vann oppi en pose, og vipps så er middagen klar, så får du det ikke bedre enn med måltidene fra Firepot.

SJEKK UTVALGET FRA FIREPOT

FIREPOT TURMAT REVIR


Også i SISTE FRA MAGASINET

Julegavetips!
Julegavetips!

Det går mot jul i Reviret, og vi halser på for å få julemoroa i havn. Vi håper du tar turen innom for å henge over en (gratis kopp) kaffe, kikke på det fine utvalget vi har og slå av en prat – selv om du (som oss) sikkert begynner å kjenne litt på julestresset.
Les mer
Slip turskøytene hos Revir
Slip turskøytene hos Revir

Vi har hørt ropene fra markas islagte vann. Nå kan vi endelig dele nyheten om at du får slipt turskøytene hos oss i Hegdehaugsveien.
Les mer
Nytt merke på Revir: Graveniid of Sápmi!
Nytt merke på Revir: Graveniid of Sápmi!

Vi har leeeenge jaktet etter den utlimate ullbuksa. Den typen som er tykk og tett nok til å holde deg skikkelig varm, men samtidig ikke klø. Her er den! Og den kommer med matchende ullgenser og buff i samme kvalitet, alt sammen fra lokalproduserte Graveniid of Sápmi.
Les mer