Vi har åpnet ny butikk i Hegdehaugsveien!

0

Kurven din er tom

Utstyr
 • Revir's eget

 • Gavekort

 • klær
 • Revir's eget

 • 2

  Allerede kommende lørdag (16. feb. 2019) drar vi i gang årets første aften i Reviret, og det med et ganske spenstig program som spenner fra Patagonia til psykedelia.

  STED: REVIR OSLO/HOTEL FOLKETEATERET (LOUNGE 7. ETG)
  DATO: 16. FEBRUAR
  TIDSPUNKT: 18.00 - 22.00 (eller sånn deromkring)
  PRIS: 100,-

  BILLETTER FÅES HER

  FØLG ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK

   

  NÆRTUREN
  Vi på Revir må vel kunne sies å ha hjertet vårt tett på nærturen. De korte, eller lengre, turene vi har tid til i hverdagen og den fulle utnyttelse av territoriet vårt. Ja, det ligger jo faktisk i navnet - Revir, vårt område - #mittrevir. 

  LANGTUREN
  Men, det hender jo at også vi hever blikket og søker utover, og vi vet jo at mange drømmer om større eventyr enn det som ligger like utenfor stuedøra. Kommende lørdag har vi samlet en bukett personligheter som vil ta oss både nært og fjernt. Til lands, til vanns og i lufta med, holdt vi på å si. En herlig aften, tror vi det blir.

  Ina Othilie Vikøren

  DET BRÅ SKIFTET
  Vi åpner ballet med Ina Othilie Vikøren som på grunn av skader, helse og flytting til hovedstaden har måttet skifte fokus fra actionsport og bratt friluftsliv til nærturen og de mer kortreiste alternativer. Hun er opptatt av å ivareta klima og natur, og er tilknyttet Infinitum Movement, Turjenter.no og Protect Our Winters. Og har tidligere vært foredragsholder for Miljødirektoratet.

  Ina Othilie Vikøren portrett

  PLANNING IS EVERYTHING - THE PLAN IS NOTHING
  Deretter retter vi blikket utover sammen med vår gode kompis og medsammensvorne bushcraft-kapasitet Mathias Ekornås, som skal snakke om å ta steget ut i det virkelig store eventyret. Det du har drømt om i lang tid. Hva kreves i forkant av planlegging og forberedelser, og hva skjer når ingenting går etter planen når du først har kommet deg avgårde? "Planning is everything, the plan is nothing".

  mathias ekornås langreise en aften i reviret

  OPPDAGELSESFERD I NÆROMRÅDET
  Fra den store verden snur vi oss mot de nære ting sammen med ørret-nestor Lars Nilssen. Han har filmet og fisket med flue i mange av verdens flotteste ørretelver. De siste 10 årene har han heller brukt tiden på nærområdene rundt og i Oslo enn å oppsøke nasjonale og internasjonale hotspots. Det har tidvis vært en fantastisk oppdagelsesferd.

  lars nilssen ørret


  DEN INDRE REISE
  Daglig er vi innom nærturen og Mathias Ekornås skal snakke om langturen, hva er vel så mer naturlig for en friluftlivsbutikk å ta for seg enn den indre reise? 

  anna høifødt sosial antropolog psykedelia

  ANNA HØIFØDT - EN REISE INNOVER
  En voksende trend blant eventyrlystne mennesker er å utforske det man kan kalle "indre reiser". Anna Høifødt er sosialantropolog og har studert mennesker som bruker psykedeliske rusmidler med intensjon om å utforske sin egen psyke, som en del av deres søken etter erfaring og personlig vekst. Hun kommer for å fortelle om hva dette fagfeltet har lært henne om betydningen av eventyr.

  FRA BYGUTT TIL BYGDETULLING
  Aftenen vil i helhet bli ledet av Revirs egen bygdeorginal fra Skrukkelia, som fort kan finne på å si litt om nærhet og fjernhet innimellom høydepunktene.