Gratis frakt på ordre over 1500,-

0

Handlekurven er tom

06 juli, 2020

Det har vært en krevende vår for mange, og frilanserne har hatt det over gjennomsnittet tøft, vi har flere fotografer i vår nære krets som har stått uten oppdrag over lang tid, en av disse er Emil Kjos Sollie.

EMIL SOLLIE MICK FANNING LOFOTEN

LEKENT OG MAJESTETISK
Vi var så heldige å få arrangere utstilling med Emil da han gikk viralt med sine episke bilder av Mick Fanning i Lofoten. Han er en svært allsidig fotograf med en distinkt stil som spenner fra lekent kreativ til majestetisk elegant.

EMIL SOLLIE


FRA BRETT TIL DRAMATISK NATUR
Med solid bakgrunn fra brett og action-sport har han tatt steget langt ut i det sublime med dramatiske landskapsfotografier fra overveldende natur både her i Norge og internasjonalt. Bildene hans fra Island er verdt å trekke fram i denne sammenheng.

- Vi som jobber freelance må finne andre måter å betale huslånet på etter en stund med corona shut-down og litt mindre jobbing sier Emil om situasjonen, og tar grep.

EMIL SOLLIE


TRE EKSEMPLARER 
Han har derfor printet opp tre eksemplarer av et sortiment bilder som spenner over et stort spekter av kategorier fra snowboarding til spektakulære landskap, og de selges ferdig innrammet.

Pris:
70x100cm - 3500kr
50x75cm - 3000kr

Prisen er inkludert ramme, sort eller eik med glass.

EMIL SOLLIE LAND ROVER DEFENDER
KONTAKT EMIL
Revir har ingen økonomisk interesse her, vi bare formidler videre at en god kompis selger noen av de råeste bildene vi vet, til en pris som ikke burde avskrekke noen.

Er du interessert i bilder fra Emil kan han kontaktes på mail: emil@emilsollie.com

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

BYGG DIN EGEN POWSURFER MED ISAAC MANNING
BYGG DIN EGEN POWSURFER MED ISAAC MANNING

06 oktober, 2020

Revir drar i gang vinteren 2020/21 med tre bindinglaus-kurs på rappen under ledelse av Isaac Hegna Manning. Bygg din egen powsurfer på en ettermiddag i Revirs nye lokaler: Hiet.
Les Mer
BEAR - HÅNDLAGET BRITISK KVALITET
BEAR - HÅNDLAGET BRITISK KVALITET

29 september, 2020

Oscar og resten av gjengen bak det britiske kvalitetsmerket Bear er opptatt av å få folk ut i naturen, og gjennom det bedret mental helse, og de setter av en slump av profitten til dette formålet. 
Les Mer
SYKKELDEMO HØGEVARDE 1. OKTOBER
SYKKELDEMO HØGEVARDE 1. OKTOBER

20 september, 2020

1. oktober inviterer vi til sykkeldemo i samarbeid med Rocky Mountain. Her får du mulighet til å teste de fleste 2021 modellene, deriblant nye Altitude, Reaper til barn og Powerplay elsykler.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev