EMIL SOLLIE SELGER BILDER

EMIL SOLLIE SELGER BILDER

Det har vært en krevende vår for mange, og frilanserne har hatt det over gjennomsnittet tøft, vi har flere fotografer i vår nære krets som har stått uten oppdrag over lang tid, en av disse er Emil Kjos Sollie.

EMIL SOLLIE MICK FANNING LOFOTEN

LEKENT OG MAJESTETISK
Vi var så heldige å få arrangere utstilling med Emil da han gikk viralt med sine episke bilder av Mick Fanning i Lofoten. Han er en svært allsidig fotograf med en distinkt stil som spenner fra lekent kreativ til majestetisk elegant.

EMIL SOLLIE


FRA BRETT TIL DRAMATISK NATUR
Med solid bakgrunn fra brett og action-sport har han tatt steget langt ut i det sublime med dramatiske landskapsfotografier fra overveldende natur både her i Norge og internasjonalt. Bildene hans fra Island er verdt å trekke fram i denne sammenheng.

- Vi som jobber freelance må finne andre måter å betale huslånet på etter en stund med corona shut-down og litt mindre jobbing sier Emil om situasjonen, og tar grep.

EMIL SOLLIE


TRE EKSEMPLARER 
Han har derfor printet opp tre eksemplarer av et sortiment bilder som spenner over et stort spekter av kategorier fra snowboarding til spektakulære landskap, og de selges ferdig innrammet.

Pris:
70x100cm - 3500kr
50x75cm - 3000kr

Prisen er inkludert ramme, sort eller eik med glass.

EMIL SOLLIE LAND ROVER DEFENDER
KONTAKT EMIL
Revir har ingen økonomisk interesse her, vi bare formidler videre at en god kompis selger noen av de råeste bildene vi vet, til en pris som ikke burde avskrekke noen.

Er du interessert i bilder fra Emil kan han kontaktes på mail: emil@emilsollie.com


Også i SISTE FRA MAGASINET

Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer
Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer