06 juli, 2020

Det har vært en krevende vår for mange, og frilanserne har hatt det over gjennomsnittet tøft, vi har flere fotografer i vår nære krets som har stått uten oppdrag over lang tid, en av disse er Emil Kjos Sollie.

EMIL SOLLIE MICK FANNING LOFOTEN

LEKENT OG MAJESTETISK
Vi var så heldige å få arrangere utstilling med Emil da han gikk viralt med sine episke bilder av Mick Fanning i Lofoten. Han er en svært allsidig fotograf med en distinkt stil som spenner fra lekent kreativ til majestetisk elegant.

EMIL SOLLIE


FRA BRETT TIL DRAMATISK NATUR
Med solid bakgrunn fra brett og action-sport har han tatt steget langt ut i det sublime med dramatiske landskapsfotografier fra overveldende natur både her i Norge og internasjonalt. Bildene hans fra Island er verdt å trekke fram i denne sammenheng.

- Vi som jobber freelance må finne andre måter å betale huslånet på etter en stund med corona shut-down og litt mindre jobbing sier Emil om situasjonen, og tar grep.

EMIL SOLLIE


TRE EKSEMPLARER 
Han har derfor printet opp tre eksemplarer av et sortiment bilder som spenner over et stort spekter av kategorier fra snowboarding til spektakulære landskap, og de selges ferdig innrammet.

Pris:
70x100cm - 3500kr
50x75cm - 3000kr

Prisen er inkludert ramme, sort eller eik med glass.

EMIL SOLLIE LAND ROVER DEFENDER
KONTAKT EMIL
Revir har ingen økonomisk interesse her, vi bare formidler videre at en god kompis selger noen av de råeste bildene vi vet, til en pris som ikke burde avskrekke noen.

Er du interessert i bilder fra Emil kan han kontaktes på mail: emil@emilsollie.com

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

HEIMPLANET THE CAVE - BLACK CAIRO CAMO
HEIMPLANET THE CAVE - BLACK CAIRO CAMO

25 juli, 2020

Heimplanet slapp denne helgen en eksklusiv limited edition variant av sitt ikoniske telt The Cave. Det er gjort i sort Cairo Camo og det er kun laget en håndfull telt, og ytterst få av dem er tilgjengelige i Norge.
Les Mer
HUNDEBUMS - MARTE STENSLAND JØRGENSEN
HUNDEBUMS - MARTE STENSLAND JØRGENSEN

16 juli, 2020

Slik vi kjenner hundekjører Marte Stensland Jørgensen så er hun bums helt inn til kjernen. For Marte handler ikke hundekjøring om hobby, eller interesse - det handler om noe som stikker uendelig mye dypere. 
Les Mer
TOMMEN - EN EKTE SNOWBOARDER HAR TAKKET AV.
TOMMEN - EN EKTE SNOWBOARDER HAR TAKKET AV.

15 juli, 2020

Tommen vil bli husket med glede, og omtalt med samme ærbødighet som andre legender snowboarding har mistet gjennom årene. 
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev