EMIL SOLLIE SELGER BILDER

EMIL SOLLIE SELGER BILDER

Det har vært en krevende vår for mange, og frilanserne har hatt det over gjennomsnittet tøft, vi har flere fotografer i vår nære krets som har stått uten oppdrag over lang tid, en av disse er Emil Kjos Sollie.

EMIL SOLLIE MICK FANNING LOFOTEN

LEKENT OG MAJESTETISK
Vi var så heldige å få arrangere utstilling med Emil da han gikk viralt med sine episke bilder av Mick Fanning i Lofoten. Han er en svært allsidig fotograf med en distinkt stil som spenner fra lekent kreativ til majestetisk elegant.

EMIL SOLLIE


FRA BRETT TIL DRAMATISK NATUR
Med solid bakgrunn fra brett og action-sport har han tatt steget langt ut i det sublime med dramatiske landskapsfotografier fra overveldende natur både her i Norge og internasjonalt. Bildene hans fra Island er verdt å trekke fram i denne sammenheng.

- Vi som jobber freelance må finne andre måter å betale huslånet på etter en stund med corona shut-down og litt mindre jobbing sier Emil om situasjonen, og tar grep.

EMIL SOLLIE


TRE EKSEMPLARER 
Han har derfor printet opp tre eksemplarer av et sortiment bilder som spenner over et stort spekter av kategorier fra snowboarding til spektakulære landskap, og de selges ferdig innrammet.

Pris:
70x100cm - 3500kr
50x75cm - 3000kr

Prisen er inkludert ramme, sort eller eik med glass.

EMIL SOLLIE LAND ROVER DEFENDER
KONTAKT EMIL
Revir har ingen økonomisk interesse her, vi bare formidler videre at en god kompis selger noen av de råeste bildene vi vet, til en pris som ikke burde avskrekke noen.

Er du interessert i bilder fra Emil kan han kontaktes på mail: emil@emilsollie.com


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer