EMIL SOLLIE SELGER BILDER

EMIL SOLLIE SELGER BILDER

Det har vært en krevende vår for mange, og frilanserne har hatt det over gjennomsnittet tøft, vi har flere fotografer i vår nære krets som har stått uten oppdrag over lang tid, en av disse er Emil Kjos Sollie.

EMIL SOLLIE MICK FANNING LOFOTEN

LEKENT OG MAJESTETISK
Vi var så heldige å få arrangere utstilling med Emil da han gikk viralt med sine episke bilder av Mick Fanning i Lofoten. Han er en svært allsidig fotograf med en distinkt stil som spenner fra lekent kreativ til majestetisk elegant.

EMIL SOLLIE


FRA BRETT TIL DRAMATISK NATUR
Med solid bakgrunn fra brett og action-sport har han tatt steget langt ut i det sublime med dramatiske landskapsfotografier fra overveldende natur både her i Norge og internasjonalt. Bildene hans fra Island er verdt å trekke fram i denne sammenheng.

- Vi som jobber freelance må finne andre måter å betale huslånet på etter en stund med corona shut-down og litt mindre jobbing sier Emil om situasjonen, og tar grep.

EMIL SOLLIE


TRE EKSEMPLARER 
Han har derfor printet opp tre eksemplarer av et sortiment bilder som spenner over et stort spekter av kategorier fra snowboarding til spektakulære landskap, og de selges ferdig innrammet.

Pris:
70x100cm - 3500kr
50x75cm - 3000kr

Prisen er inkludert ramme, sort eller eik med glass.

EMIL SOLLIE LAND ROVER DEFENDER
KONTAKT EMIL
Revir har ingen økonomisk interesse her, vi bare formidler videre at en god kompis selger noen av de råeste bildene vi vet, til en pris som ikke burde avskrekke noen.

Er du interessert i bilder fra Emil kan han kontaktes på mail: emil@emilsollie.com


Også i SISTE FRA MAGASINET

Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år
Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år

I 2024 starter vi opp igjen med «Aften i Reviret», etter en real pause. Vi har fått med oss Randulf Valle, som kommer til å spille inn flere live podkasts på Revir gjennom året som kommer. Første innspilling skjer allerede 25. januar, og flere datoer blir lansert etterhvert.
Les mer
Julegavetips!
Julegavetips!

Det går mot jul i Reviret, og vi halser på for å få julemoroa i havn. Vi håper du tar turen innom for å henge over en (gratis kopp) kaffe, kikke på det fine utvalget vi har og slå av en prat – selv om du (som oss) sikkert begynner å kjenne litt på julestresset.
Les mer
Slip turskøytene hos Revir
Slip turskøytene hos Revir

Vi har hørt ropene fra markas islagte vann. Nå kan vi endelig dele nyheten om at du får slipt turskøytene hos oss i Hegdehaugsveien.
Les mer