GRATIS FRAKT OVER 500,- !!

0

Handlekurven er tom

31 oktober, 2018

Som forbruker har man makt, og med makt følger ansvar. Det vi bruker pengene våre på støtter vi, og gir livets rett. Det vi ikke vil ha blir gradvis borte.

Vi på Revir prøver å være vårt ansvar bevisst gjennom å tilby klær, utstyr og stæsj fra leverandører vi mener har en tilnærming til det de driver med som samsvarer noenlunde med våre verdier. Slik vil folk som handler det de trenger hos oss ikke bare holde oss flytende, men også bidra til å holde liv i utstyrsprodusenter vi mener har «hjartet på rette staden».

powsurf snøsurf bindinglaus
#Bindinglaus på tur, egenbyggede powsurf-brett i regi Isaac Hegna Manning


HVILKE VERDIER ER REVIR TUFTET PÅ
Hva er så disse verdiene Revir verdsetter? For tiden er bærekraft, klima og miljøvern viktige saker som kles- og utstyrsprodusenter kjemper om å flagge som sine hjertesaker, og det er bra. Vi velger gjerne Klättermusens resirkulerte, fluorkarbonfrie plagg og støtter Patagonias oppfordring om å fikse den jakken du har.

Vi arrangerer bruktmarkeder i samarbeid med Protect Our Winters og jobber entusiastisk for kortreist moro, at man tar i bruk sitt nærområde fremfor å romantisere eksotiske reisemål. Vi prøver også å gjøre aktiviteter til en viktig del av vår forretningsmodell, ikke bare kjøp og salg av nye ting.

bushcraft kurs
Bushcraft-kurs med Revir Bushcraft. Foto: Maria Yang

VERDIVALG
Vi gjør altså litt av hvert på dette området, men likevel er det ikke klimaet vi ønsker å «flotte» oss med. Heller ikke rovdyrpolitikken, her råder det sivilisert intern uenighet (det er faktisk mulig). Vi kunne slått et slag for folkehelsa, kosthold og ernæring. Spis mindre, men bedre kjøtt. Eller la være.

Vi har sterke meninger om oppdrettsfisk og industrikylling i gjengen. Vi kunne laget Revirs egne «Nei til atomvåpen-buttons», eller relansert «Stopp dopet, ikke dansinga-kampanjen», helt i tråd med den rådende nittitallsnostalgien.

lars og lars ola ødegaard
Ola Ødegaard på fisketur med Lars&Lars


LEK OG MESTRING, UTEN STREBEN ETTER Å OVERGÅ
Det er mye vi kunne frontet, noe også med overbevisning og troverdighet. Men, det vi ender opp med, essensen av oss på en måte, er lek og mestring uten streben etter å overgå.

Ideen om å drive med våre ulike aktiviteter, gjerne på høyt nivå, men ikke for å vinne eller for å være bedre enn andre, er det som samler oss i Reviret. Vi er snowboardere, hundekjørere, fluefiskere, fjellklatrere, turfolk, vandrere, bushcraftere, «uteliggere» og skaufanter (noen av oss til og med ganske flinke på våre respektive felt) som driver på med vårt uten å være drevet av først, størst, mest, best, raskest eller høyest.

splitboard revir
Magnus Jørgensen på vei mot toppen. Først, størst og best.


HVOR KOMMER DET FRA?
Vi sporer det (for vår egen del) tjuefem, tretti år tilbake da vi så våre største surf-, skate-, og snowboardhelter i filmer og magasiner, ikke på resultatlister i VM og OL. Ideen om «verdens beste» snowboarder var like idiotisk som å utpeke verdens beste rockeband eller poporkester.

Brett- og andre actionsportutøvere ble (og blir fortsatt) vurdert utifra helt andre, langt mindre målbare kriterier enn andre idrettsutøvere. Fortsatt henger en sterk videopart høyere enn OL-medaljer for de mest interessante brettkjørerne.

ethos art in snowboarding
Fra åpningen av Ethos. Danny Larsen, Aaron Schwartz, Bryan Iguchi, PJ de Villiers, Jamie Lynn og Schoph.
Foto: Tom Greenhill

PARALELLE UNIVERSER
Den samme tilnærming kunne man se innenfor fisking, klatring og ikke minst blant tur- og friluftsfolk som var mer opptatt av å bare være tilstede i naturen fremfor å telle topper, sette rekorder eller gjøre spektakulære prestasjoner.

Revir er altså tuftet på en slags vag felles filosofi om å ha det moro og utfordre seg selv, men å gi faen i hvem som er best.

Det er altså dette du støtter, om du kjøper hos oss.

For siste nytt om våre aktiviteter, tilbud og annet smått og stort fra Reviret, følg gjerne vårt nyhetsbrev 

HER

 

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

BLI MEDEIER I REVIR – OG HENG MED PÅ REISEN
BLI MEDEIER I REVIR – OG HENG MED PÅ REISEN

11 mai, 2021

Siden oppstarten i 2016 har Revir hatt kontinuerlig vekst. I 2021 er interessen for aktivt friluftsliv og Revir større enn noengang. Nå søker vi investorer for å møte økt etterspørsel.
Les Mer
SINDRE M. KLEPP - DESIGNSJEF SUNSKI
SINDRE M. KLEPP - DESIGNSJEF SUNSKI

10 mai, 2021

Designavdelingen i det fremadstormende amerikanske solbrillemerket Sunski ledes av Sindre Mathisen Klepp fra Rykkinn.
Les Mer
REVIR STARTER SYKKELVERKSTED
REVIR STARTER SYKKELVERKSTED

08 mai, 2021

Revir og BC Verksted starter sykkelverksted i kjelleren under Revir, midt i Oslo. Med på laget har de fått den svært erfarne sykkelmekanikeren Jan Peter Bae Engelbrecht.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev