DEN STORE SJØØRRETNATTEN

DEN STORE SJØØRRETNATTEN
Det er vel ingen hemmelighet at de store siger inn i ly av mørket for å fråtse i forsommerens mange fristelser i fjæra.

Ei heller at de på denne tiden av året har feita seg tilstrekkelig opp til at man unngår å plage (seg selv og omgivelsene med) skiftenøkler og slips.

Litt uti mai måned kan man altså være nokså sikker på at det er et velfødd eksemplar man har fått på kroken hvis det først biter.

Såfremt ikke horngjelen har gjort sitt inntog da, men erfaring fra området forteller oss at vi akkurat går klar, da disse er opptatt med gyting på denne tiden, den er dessuten ikke særlig aktiv når det er som mørkest.

Det er også noe helt spesielt med det å fiske om natta - man blir innkapslet i naturen på en helt annen måte enn i dagslys. Selve fisket er ofte også litt mer krevende, men også givende, og det kan vi like.

Derfor inviterer vi til Den Store Sjøørretnatten, natt til søndag 12.5. En sosial sammenkomst med et aldri så lite konkurranseaspekt for fluefiskere.

Base Camp / sekretariatet blir på gressplenen på stranda ved Danmarksøya, like sør for Larkollen Camping. Kjør rett frem (venstre i veiskillet) rett før campingen, da kommer du raskt til en ganske stor parkeringsplass. Parkér her, og følg stien i to-tre minutter. Vi er på gresset bak stranda på venstre hånd.

1. Premie: Hardy Wraith AWS 9´#7 med Ultralight SDSL snelle. Totalverdi: 12 000 kr.

https://www.revir.no/products/hardy-wraith-9-fot-klasse-7

https://www.revir.no/products/ultralite-sdsl-6000-fluesnelle-saltvann-kl-6-7-8

2/3. premie (nr. 2 velger først): Heimplanet Fistral oppblåsbart telt m/ pumpe i cairo camo. Verdi: 5500 kr.

https://www.revir.no/products/heimplanet-fistral

2/ 3. premie (nr. 2 velger først): Shimano Lesath LM 9´ 7-21 Haspelstang. Toppmodellen til Shimano - verdi: 7000,-

4. premie: Overnatting, dobbeltrom på Støtvig Hotell på larkollen

https://www.stotvighotel.com/

5. premie: Stealth Hip Pack fra Patagonia;

https://www.revir.no/products/stealth-hip-pack

6-10. Premie: Diverse utstyr fra Revir


Program:

Lørdag:

15-19 (Frivillig): Diverse aktiviteter rundt basecamp; Testing av stenger, kastetrening/ coaching, kastekonkurranse, demoer, kaffe, fiskepreik, mingling ++

19-20: Registrering/ utdeling av måleark, gjennomgang av kjøreregler - utstasjonering.

20-08: Fisketid. Meld inn fangster fortløpende, ingen innmeldte fangster etter kl. 08.00 vil telle.

Søndag:
08.30- 09.30
Utlevering av premier til vinnerne. Det vil også være mulig å hente premier i butikken i Oslo ved en senere anledning, dersom man har gitt seg i løpet av natta.

Konkurransen gjelder fluefiske. Det vil ikke være innveiing av fisk, kun bildebevis.

Valg av fiskeplasser skjer etter påmeldingsrekkefølgen - det vil si at første mann som melder seg på, velger først osv. Dersom man er en gjeng som skal fiske sammen, kan den som velger først av disse, tinge på plasser ved siden av hverandre.

Det vil være mulig å endre fiskeplass helt fram til og med registrering, hvis det for eksempel blåser mye rett på på plassen man har valgt ut. Området vi tar utgangspunkt i er kjent for å levere godt med stor fisk, og det er rikelig med gode spots i området, både i gangavstand og en liten kjøretur unna.

Det er ikke tillatt å campe i nærområdene rundt, men vi har søkt kommunen om dispensasjon til å sette opp telt ved Base Camp, slik at de som vil kan sove litt der ved behov. Ellers får man være kreativ og snike til seg litt søvn som man best evner, dersom det trengs. Det er også mulig å leie hytte eller teltplass på Campingen.

Vi fyller på med ytterligere spesifisering av premier og utdyping av annen praktisk info etterhvert.

Påmeldingsavgift er kr. 100,- pr pers.
Vi gleder oss stort til dette, og håper vi kan skape en tradisjon, at vi kan knytte gode kontakter, ha det gøy, og fange stor fisk!

Snøret i vannet!

RevirCrew

Også i SISTE FRA MAGASINET

Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer
Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer