DIY POWSURF, NYE KURS.

DIY POWSURF, NYE KURS.

Siden det har vært en del forespørsler og interesse for flere kurs, setter vi opp to kvelder på rappen, onsdag 26. og torsdag 27.4 !

Det er maks 6 deltakere hver kveld, og vi har allerede 5 forhåndspåmeldte totalt, så det kan lønne seg å ikke nøle for lenge :)

For å sikre deg plass vippser du et depositum på 450 kroner til 93164, og skriver navnet ditt, samt dagen du ønsker å komme i meldingen. Dersom du må melde avbud, vil vi forsøke å fylle plassen og refundere depositumet, men dersom vi ikke greier det, vil vi beholde dette. Når det er fullt, er det fullt.Prisen for kurskvelden er fra 2900.- og litt oppover, avhengig av hvor mye du ønsker å pimpe opp fjøla di.Isaac Hegna Manning, som styrer det hele, tar denne gangen med litt mer avanserte "blanks" enn på de tidligere workshoppene- disse vil være vakuum-presset med litt channels. De er allerede oljet, vokset og påmontert kork for grip, så din rolle vil være å finne din foretrukne form, skjære ut denne, og pusse . Det vil være tre ulike emneformer å velge mellom.

Det serveres pizza og litt øl/ mineralvann, og tiden som er satt av er fra 17.30 - 21.30. Ganske koselig, detta ?#Bindinglaus

Har du spørsmål om kurset kan du melde oss på Facebook, eller sende en mail til ola@revir.no.


LITT MER OM KURSET, FOR NYE LESERE

Tanken er at man etter en kveld hos oss ikke bare går hjem med sitt eget signatur-snowsurf-brett under armen, har hatt en usedvanlig hyggelig kveld med pils, pizza og nye bekjentskaper, men også har fått forståelsen for hvordan man enkelt kan lage nye brett og former hjemme, og også ta det hele et par skritt videre. Kongstanken er at ting kan holdes enkelt og samtidig by på de største utfordringer og gleder.BÆREKRAFT I FOKUS
Isaac Hegna Manning, som holder workshoppen (med en hjelper) – er en ung brettkjører og produktdesignstudent, med fokus på trevirke. Kanskje ikke så rart, i og med at han er skogeier og har fått alt dette under huden fra barnsben av. Sjekk ut @i_m_isaac på instagram, eller i-h-m.no, så skjønner dere hva vi mener.

Bærekraft og bevissthet er verdier han – og vi – setter høyt, så ikke bli overrasket om det følger med noen filosofiske betraktninger med på kjøpet.

Mange har sikkert allerede sett #Bindinglaus-videoen som gikk viralt i vinter.

 

 Og en stor takk til Are Tallaksrud for video- og fotodokumentering av pilot-kurset.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Julegavetips!
Julegavetips!

Det går mot jul i Reviret, og vi halser på for å få julemoroa i havn. Vi håper du tar turen innom for å henge over en (gratis kopp) kaffe, kikke på det fine utvalget vi har og slå av en prat – selv om du (som oss) sikkert begynner å kjenne litt på julestresset.
Les mer
Slip turskøytene hos Revir
Slip turskøytene hos Revir

Vi har hørt ropene fra markas islagte vann. Nå kan vi endelig dele nyheten om at du får slipt turskøytene hos oss i Hegdehaugsveien.
Les mer
Nytt merke på Revir: Graveniid of Sápmi!
Nytt merke på Revir: Graveniid of Sápmi!

Vi har leeeenge jaktet etter den utlimate ullbuksa. Den typen som er tykk og tett nok til å holde deg skikkelig varm, men samtidig ikke klø. Her er den! Og den kommer med matchende ullgenser og buff i samme kvalitet, alt sammen fra lokalproduserte Graveniid of Sápmi.
Les mer