Vi har åpnet ny butikk i Hegdehaugsveien!

0

Kurven din er tom

Utstyr
 • Revir's eget

 • Gavekort

 • klær
 • Revir's eget

 • 2

  Det går sakte men sikkert mot lysere netter og sommerlig stemning i skogen. Og Revir Bushcraft sine kurs går som planlagt, men med nødvendige smitteverntiltak.

  Alle foto: Maria Yang (@mariabacusyang)

  Det er satt opp to kurs i 2020:
  Vårkurs: 5.-7. juni
  Høstkurs: 21.-23. august

  Prisen er kr. 3990,- pr. deltaker og påmelding er bindende.

  PÅMELDING

  Hva er Bushcraft?
  I vårt moderne, urbaniserte og teknologiske samfunn har de fleste av oss hoppet bukk over de nederste trinnene i Maslows kjente behovspyramide. Vi tar mat, drikke, beskyttelse og varme som en selvfølge. Dette er imidlertid en vitenskap som har vært grunnkurset i det å være menneske i alle generasjoner frem til den industrielle revolusjon.

  revir bushcraft

  Grunnleggende mestring, på naturens premisser
  Forstå og mestre elementene er en basisk og essensiell kunnskap som er iferd med å gå tapt i hele den siviliserte verden. Vi vet rett og slett ikke lenger hvilken tilstedeværelse og ro som kommer over oss når vi spiller på lag med naturen på helt elementært nivå.

  På våre samlinger tilrettelegger vi for at du skal kunne beherske og trives i naturen med færrest mulige hjelpemidler, samtidig som du får en timeout, et friminutt fra den daglige, ofte heseblesende hverdagen som for de aller fleste av oss styres av alt annet enn naturens premisser.

  revir bushcraft

  Sammen, og alene
  Kursene vi tilbyr i 2020 går over en helg, og gjennomføres i Nittedalstraktene, hvor vi har avtale med grunneier. Vi går igjennom bygging av bivuakk/gapahuk, opptenning og vedlikehold av bål, anskaffelse og tilberedning av næring, navigasjon og generelle råd og tips. Siste natten tilbringes alene i egenbygget gapahuk.

  Det vil være tre instruktører på hvert kurs, og instruktørene er ledet av Espen Evensen som har over 20 års erfaring i emnet.

  Maks 10 deltakere pr. kurs.

  revir bushcraft

  Enkle hjelpemidler
  Hver deltaker må ta med vanlige turklær, en turøks/samekniv og en liten turkniv. Tennstål, enkelt fiskeutstyr og andre effekter og hjelpemidler får du av oss på kurset.

  Vårkurs: 5.-7. juni 
  Høstkurs: 21.-23. august
  Prisen er kr. 3990,- pr. deltaker og påmelding er bindende.


  Spørsmål om kurset rettes til Bodil
  bodil@revir.no. 
  915 40 313

  For enda mer om Revir Bushcraft:

  @revirbushcraft
  @bodildall
  @nordicoutdoorexperience
  @ecornactual

   

  REVIR BUSHCRAFT
  Tett på naturen – tett på deg selv.