BRUKT FREDAG PÅ BLACK FRIDAY

BRUKT FREDAG PÅ BLACK FRIDAY

Revir inviterer til Brukt fredag, bruktmarked for turutstyr, i Folketeaterpassasjen fredag 24. november, også kjent som Black Friday. Her kan du tjene noen slanter på turutstyret du selv ikke bruker lenger, og gi noen andre gleden av å gjøre et kupp på noe de trenger. På denne måten prøver vi å gi fullt ut funksjonelt turutstyr et lengre liv.

FØLG ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK

BLACK FRIDAY 
Siden femtitallet har fredagen etter Thanksgiving, Black Friday, markert starten på julegavehandelen i USA. Ettersom fridagen Thanksgiving alltid faller på en torsdag er den påfølgende fredagen en inneklemt dag mange tar seg fri, og med det får en skikkelig langhelg. Det sies at begrepet black friday stammer fra Philadelphia på sekstitallet, som en beskrivelse av trafikkproblemene knyttet til handledagen. En annen populær forklaring er at dagen markerer tidspunktet på året da handelstandens tall går fra røde til sorte. I 2014 opplevde amerikanerne en 11% nedgang i salget på Black Friday, den første nedgangen siden finanskrisen i 2008. Dette skyldes antakelig at flere og flere butikker forsøker, gjennom tilbudskampanjer, å starte julesalget enda tidligere enn siste helg i november. I Norge ble Black Friday-fenomenet introdusert i 2010 og den norske handelstanden kastet seg selvsagt på også denne amerikanske shoppingtrenden, helt uten å sette den i noen form for kontekst.

UHØYTIDELIG BRUKTSALG FREMFOR ELLEVILL TILBUDSHOPPING
Vi på Revir er skeptiske til hele Black Friday fenomenet og mener ikke dette vettalause tilbudsjaget bringer noe verdifullt med seg. Trenger vi virkelig å helt ukritisk innføre blodfattige norske versjoner av alle disse amerikanske tradisjonene? Vi synes virkelig ikke det. Like fullt innser vi at det er folk i byen den dagen, folk i shopping-modus. Så hvorfor ikke prøve å gjøre noe nyttig utav galskapen?

Vi har derfor rottet oss sammen med vår gode venn og ambassadør Bodil «Bodildall» Gilje for å lage et uhøytidelig bruktsalg på denne fredagen, fremfor å kaste oss på tilbudsbonanzaen. Men det skal jo ikke mangle på gode tilbud, snarere tvert imot.

bodildall

Bodil styrer skuta med stødig hånd, og inviterer til et godt gammeldags bruktsalg
i stolt norsk tradisjon, ikke en blodfattig fornorsket variant av en amerikansk skikk.

GI DITT TURUTSTYR ET ENDA LENGRE LIV
Så om dere har noe bra turutstyr dere ikke bruker lenger, ikke la det støve ned i kjellere og boder. Finn det fram, børst støvet av det og kom nedom oss i Folketeaterpassasjen. Vi tar imot stashet på torsdagen mellom 11.00 - 19.00, og gjør den til en slags thanksgiving. Om du er i tvil om hvorvidt den gamle ryggsekken din er verdt å prøve å selge så kan du ta et bilde av den og sende det til bodilgilje@me.com, med prisen du kunne tenkt deg å selge den for. Vi ønsker å formidle varer av høy kvalitet og forbeholder oss retten til å avstå fra å selge ting vi ikke kan stå inne for.


Kort oppsummert:
Brukt Fredag på Revir 24.11.17. fra kl. 11.00 - 21.00

Innlevering torsdag 23.11.17. fra kl. 11.00 - 19.00
(eller kontakt Bodil for å avtale annet tidspunkt).
bodilgilje@me.com


Ryktet sier at det vil bli bakt både kaker og boller for anledningen, så her vil det lønne seg å komme tidlig.

Betaling skjer via Vipps


Også i SISTE FRA MAGASINET

Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer
Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer