BRAMBY SUPPLY CO. + REVIR

BRAMBY SUPPLY CO. + REVIR

Sommerens mest staselige grill-tilbehør, eller verkstedsutstyr er selvage denim-forkleene fra Bramby Supply Co. Bramby Supply Co. + Revir = Sant

bramby supply co

Barcelona-baserte Bramby Supply Co er skapt av den argentinske designeren og Revir-vennen Fernando Brambilia. Hans rå, men likevel elegante forklær er håndlaget med en presisjon, respekt for materialet og et øye for detaljer som vi sjelden har sett.

bramby supply co. apron

Bærekraftig
Stroppesystemets konstruksjon med seler som går ned på ryggen og møtes der, i stedet for å festes over nakken, gjør at forkleet ikke henger tungt selv om man fyller lommene med verktøy eller kjøkkenredskaper. Dette gjør dem utrolig behagelige å ha på over lang tid.

bramby supply co. apron

Til både kjøkken og verkstedsbruk
Forkleene funker like bra på sykkelverkstedet som på kjøkkenet eller foran grillen i sommersola. De tåler hard bruk, og vil eldes med verdighet etterhvert som de tilføres livets patina.

bramby supply co. forkle apron

Et fruktbart samarbeid
Fernando har nå ved flere anledninger vært på besøk i Norge, og er da alltid en tur innom oss på Revir. Inspirert av det Revir driver med har Fernando laget disse særdeles eksklusive forkleene.

Vi er utrolig stolte av å kunne samarbeide med Bramby Supply Co om dette produktet.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer