GJØR SPLITBOARD-KUPPET NÅ

GJØR SPLITBOARD-KUPPET NÅ

Splitboarding er i framvekst, og sesongen er lang og god, selv om vinteren ellers er under middels. På Revir har vi solgt splitboards siden første vinteren vi åpnet, og er i all beskjedenhet blitt ganske ålreite på fagfeltet. Og utvalget vårt er både bredt og interessant.

Vi har fokusert sortimentet rundt en håndfull små, entusiastdrevne-merker som Weston Backcountry, Telos Snowboards, United Shapes, Fjell^Snowboards og Arbor. Vi har også noen modeller fra mer allmenn kjente merker som Burton og Nitro.

splitboard salg

Nå kjører vi 25% på hele splitboard-utvalget vårt, og vi har virkelig noen perler som det kan være verdt å slå til på. Nedover her har vi tatt for oss noen av høydepunktene som vi fortsatt har igjen.

SJEKK HELE SPLITBOARD-UTVALGET

 

WESTON BACKCOUNTRY
Weston Backcountry er en gjeng splitboardere fra Minturn, Colorado. De har blitt lagt merke til de siste sesongene for sine velgjorte og gjennomtenkte brett.

weston japow splitboard

Av årets modeller er det verdt å trekke fram det ultralette Backwoods Carbon og den fantastiske swallowtailen Japow som er ett av de brettene som virkelig skinner når det er mye snø, men som også funker supert i mer varierende føre. 

SJEKK HELE UTVALGET FRA WESTON

 

TELOS SNOWBOARDS
Telos har laget det som etter alt å dømme er verdens letteste splitboard denne sesongen. Deres DST Ultralight Carbon har imponert bransjen i 2020. Vi har også deres storfjells swallowtail Ride and Seek samt den morsomme volume shifteren Back/Slash

SJEKK MODELLENE FRA TELOS SNOWBOARDS

 

ARBOR SNOWBOARDS
En av våre favorittkjørere gjennom tidene er utvilsomt Bryan Iguchi. Han har utviklet sitt signaturbrett hos Arbor i en årrekke, både som vanlig snowboard og split.

BRYAN IGUCHIBryan Iguchi henger med designer Aaron Schwartz under Ethos utstillingen på Revir. Foto: Tom Greenhill

Dette har vært ett av de mest ettertraktede all-mountain splitboardene vi har hatt gjennom de siste sesongene. Det samme kan sies om Swoon som er ett av de mest populære brettene for damene.

SJEKK UT HELE UTVALGET VI HAR FRA ARBOR

 

FJELL ^ SNOWBOARDS
Norske Fjell ^ Snowboards med base i Ålesund har blitt lagt merke til med sine ensfargede blå eller hvite brett, som de ikke endrer design på hvert eneste år slik andre merker gjør.

FJELL SNOWBOARDS

Denne tilnærmingen er mer bærekraftig enn varianten der brett blir ferskvare år for år ut i fra grafikken på brettet. Fjell står som et eksempel til etterfølgelse for andre merker. De lager også andre produkter som votter, gensere og luer i fantastisk gjennomført kvalitet. 

SJEKK UT ALT FRA FJELL SNOWBOARDS

 

 

UNITED SHAPES
United Shapes ble etablert av Steven Kimura, Peter Sieper og Gray Thompson i en tid da snowboarding gjennomgikk et ganske omfattende skifte.

Samtidig som at de store merkene slet seg gjennom krevende tider økte antallet små, entusiastdrevne brands. Ikke bare var industrien i økonomisk endring, det skjedde også mye innenfor design og funkson.

UNITED SHAPES SPLITBOARDS

Etter flere tiår med stagnasjon innenfor brettformer og teknologi var det nå plutselig flere merker som tok sjanser og utfordret konvensjonene. Ett av disse ukonvensjonelle merkene som gjorde sin egen greie var United Shapes, tydelig inspirert av snowboardings første gullalder, en tid som var sterkt påvirket av surfing og surfkulturen. 

SJEKK UT UNITED SHAPES ELEGANTE COVERT SPLIT

SPARK R&D
Siden oppstarten midt på 00-tallet har Montana-baserte Spark R&D etablert seg som en av de ledende aktørene på splitboard-bindinger. Gjennom årene har de forsket på, og utviklet et system som flere av de største aktørene har valgt å benytte i sine bindinger. Bl.a. har både Burton og Nitro bygd sine splitboardbindinger på Spark, og bare byttet ut stropper og highbacks med sine egne varianter.

Som Spark sier på sine hjemmesider: We design, 3D scan, 3D print, CNC machine, CNC turn, bend, punch, cut, tumble, anodize, injection mold, print, laser engrave, assemble, inspect, test, package, and ship all in-house.

SJEKK UTVALGET VÅRT FRA SPARK HER

 

 

 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer
Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer