Vi har åpnet ny butikk i Hegdehaugsveien!

0

Kurven din er tom

Utstyr
 • Revir's eget

 • Gavekort

 • klær
 • Revir's eget

 • 2

  13 oktober kommer Ingerid til Revir for å fortelle om turen sin langsPilegrimsleden. Med seg har hun fem unge kamerater og en visesanger.

  DATO: ONSDAG 13. OKTOBER 2021
  KLOKKEN: 18.30
  STED: HIET VED REVIR
  PRIS: GRATIS - HENT DIN BILLETT HER

  TILBAKEBLIKK PÅ PILEGRIMSLEDEN
  Syv vandrere med samme mål, men veldig ulike utgangspunkt møttes langs pilegrimsleden i sommer. Tross åpenbare ulikheter fant de likevel sammen i et slags fellesskap. Denne aftenen i Reviret skal de samles og fortelle litt om dette.

  - Vi skal åpne opp for tanker og refleksjoner etter denne lange turen, hva betyr den for oss idag? Kan vi kalle oss pilegrimsvandrere… i såfall hva er det?

  PILEGRIMSLEDEN

  REFLEKSJONER – BÅDE FILOSOFISKE OG PRAKTISKE
  Disse syv nye vennene representerer en interessant bredde vandrere, med ulike perspektiver på turen. Fem sterke kamerater, Gaute, Knut, Torbjørn, Jacob og Jørgen, som alle fyller 18 i år gikk sammen fra start til mål med tunge sekker og to telt.

  PILEGRIMSLEDEN

  Jonas Strandbakken på 33 gikk alene med tung sekk og vekslet mellom telt og herberger. Ingerid på 71 gikk alene med mellomtung sekk – hun sov noe i telt, men mest herberger.

  PILEGRIMSLEDEN

  I løpet av kvelden vil vi altså få høre deres refleksjoner rundt turen, både litt filosofiske og konkret praktiske.

  - Var sekkene for tunge? Hva kunne vi klart oss uten? Hva med nok mat, drikke og nok hvile. Hva slags fottøy var det beste? Hva er forskjellen mellom våre opplevelser? Hvorfor valgte noen å gå alene? Hvordan holdt gruppen sammen? Hva var det med pilegrimsleden, har den gjort noe med oss?

  PILEGRIMSLEDEN

  LØS PRAT OG TILBAKELENT STEMNING
  Drømmer du om å vandre pilegrimsleden selv? Eller vurderer du en annen langtur til fots? Ingerid og gjengen ønsker å invitere alle til en aften i Reviret der det blir løs prat og tilbakelent stemning om veien til fots.

  Revir byr naturligvis på kaffe, og det vi kan av tips og triks fra våre egne erfaringer i liknende situasjoner.

  PILEGRIMSLEDEN